Pressmåling HamKam-Odd 1-2

28.05.22 kl.16.00 – Eliteserien 9 – Briskeby, Hamar

Kommentar:

1.omg: Igjen flott åpning av Odd, som godt kunne fått et tidlig mål. Etter åpningen stopper det litt opp, men Odd kommer snart i siget og siste halvtimen av omgangen er en imponerende prestasjon av Odd, som dominerer og scorer to mål. Hamkam får ingenting til, skaper ingenting og får i tillegg et rødt kort. Dette ser avgjort ut, 0-2.

2.omg: Hamkam scorer umiddelbart og plutselig har laget energi. Odds dominans fra første omgang er helt borte. 10 mann fra Hamkam skaper mer enn Odd og de kommer ikke så langt fra scoring. Det er siste perioden som er mest kritisk for Odd. Hamkam presser tungt mot slutten, men Odd-forsvaret holder unna og tar tre poeng.

Kampen: Ny flott bortekamp av Odd, som øker kontoen med tre poeng! Første omgangen er imponerende og bare til å glede seg over. Høy intensitet, klar dominans, to scoringer og rødt kort til Hamkam. Det ser avgjort ut til pause. Det var det ikke. Skuffende av Odd etter pause, men de holder Hamkam unna. Et Hamkam som spiller med mye mer energi enn i første omgang. De jager på og Odd må forsvare seg. Det gjør de, godt nok til tre viktige poeng!