Pressmåling Jerv-Odd (0-1)

22.05.22 kl.18.00 – Eliteserien 7 – Levermyr stadion, Grimstad

Kommentar:

1.omg: Fantastisk åpning av Odd på naturgresset i Grimstad. Her manglet bare det tidlige målet. I midtperioden hviles det litt etter den intense åpningen. Da får også Jerv litt rom, men så tar Odds pill seg opp igjen og avslutningen av omgangen er også svært bra. 11 avslutninger totalt, to mål. Her hadde Odd fortjent en ledelse til pause.

2.omg: Den første halvtimen av omgangen er om mulig enda bedre enn de gode periodene i første. Odd spiller en meget bra kam og det er helt på sin plass da det endelig kommer et mål i 70. minutt! Deretter faller Odd mer og mer tilbake og Jerv får en avslutning hvor de truer Odd reelt og nesten stjeler med seg et poeng. Ender 0-1.

Kampen: En fantastisk kamp av Odd på naturgress, som de vanligvis sliter litt med. Her tar de kommandoen fra start og etter en meget sterk første omgang hvor Jerv ikke slipper til hadde Odd fortjent en ledelse med mer enn et mål. Målet kommer først etter 70 minutter. Da har Odd levert enda en meget sterk halvtime +. Jerv har ikke hatt sjans. Det får de mot slutten da Odd slipper seg ned, men Odd står imot helt ut og vinner fortjent. 3 poeng