Pressmåling Molde - Odd 3-0

11.05.22 kl.19.00 – Eliteserien 18 – Aker stadion – 5 045 tilskuere

Kommentar:

1.omg: Sterk dominans av Moldede to første periodene. Det gir en scoring. Odd har to bra perioder midtveis, men når ikke helt opp i scoringsnivå og ryker på et rødt kort i 33. minutt. Det påvirker selvfølgelig kampbildet og Molde utnytter dette til igjen å innta en dominerende rolle. Nå holder Odd unna og det blir bare de to, den ene straffe

2.omg: Bra åpning av Odd, som viser mot og angriper med 10 mann. En scoring hadde smakt og det var ikke langt unna heller. Etter 10 minutter sier det stopp for Odd. Resten av omgangen dominerer Molde stort og her er det kun snakk om å hindre mål for Odd. De må slippe inn en ganske tidlig, men deretter holder de tett bakover.

Kampen: Et realt tap for Odd i Molde. Det ser mørkt ut fra start. Molde dominerer hele omgangen og får et fortjent mål. Odd prøver seg etter scoringen og skaper litt, men ryker på et rødt kort og straffe. Med 0-2 og 10 mann handler det om å redusere skaden mest mulig. De skal ha ros for at de er offensive i åpningen av andre omgang, men får dessverre ikke scoring. Dernest gjør de det bra når de bare slipper inn et mål i en tøff andre omgang.