Pressmåling Odd-Aalesund 2-3

23.04.22 kl.16.00 – Eliteserien 4 – Skagerak Arena, Skien – 4 893 tilskuere

Annonse:

Kommentar:

1.omg: Jevn åpning av kampen. Odd tilriver seg et lite overtak. Da scorer Aalesund ut av ingenting! Selv om det er jevnt midtveis, så er dette Aalesunds beste del av kampen. Det ender også i enda en scoring. De legger seg enda mer bakpå. Odd holder ganske jevnt trykk gjennom omgangen, men sliter med å nå scoringsnivå. Det står 0-2.

2.omg: Mye friskere andre omgang av Odd. De åpner med scoring. Aalesund reagerer offensivt og de svarer på scoringen, 1-3. Da følger Odds sterkeste periode, som begynner med en scoring som gir inspirasjon. En mellomperiode før Odd setter inn en tung sluttoffensiv, som er nær ved å gi scoring. Det hadde vært fortjent.

Kampen: Aalesund tar alle tre poengene i en kamp Odd vil føle at de hadde fortjent mer. I første omgang sliter Odd med å skap nok. Aalesund ligger lavt og kontrer inn to mål. Odd klarer ikke svare på det- før etter pause. Da svarer de raskt. Det tredje målet til Aalesund er en nesestyver, men Odd går på og reduserer med tungt trykk. Resten av omgangen handler om det tredje målet til Odd, som aldri kommer. Aalesund «vant» litt i begge ender, 2-3.

Annonse fra Eliteserien: