Pressmåling Odd-Haugesund 0-4

16.05.22 kl.18.00 – Eliteserien 7 – Skagerak Arena, Skien – 7 164 tilskuere

Annonse:

Kommentar:

1.omg: Haugesund raner festen fra Odd i åpningen, er klart best og scorer, 0-1! Odd får ikke spillet til å gli. De prøver og da får de en kontring rett i fleisen, 0-2! Haugesund har nok ikke tenkt å anstrenge seg så mye offensivt nå. Det gir i hvert fall rom til Odd, som dominerer siste halvtimen av omgangen, men det blir bare trykk, ikke mål.

2.omg: Et motivert Oddlag kommer ut etter pause og går rett i en vegg. To kontringer til og plutselig står det 0-4! Innenfor de rammer fotballen gir er dette en «katastrofe». Odd kjører på videre og skal ha ære for vilje og holdning. De kjører på, slipper ikke inn flere mål, men klarer heller ikke å score. Da blir det et vondt resultat.

Kampen: Alt lå til rette for fotballfest på Skagerak 16.05. Mye folk på tribunen og motiverte spillere. Haugesund stjal den festen ved full innsats i starten på kampen og drepende kontringer. Før Odd kommer i gang har Haugesund scoret to mål i hver omgang. Da er det blytungt å hente dette opp. Odd skal ha ros for at aldri gir seg og prøver det de kan. I dag kunne de ikke nok. Til tross for mye trykk, mange aksjoner mot mål, så ender det med 0 mål.

Annonse fra Eliteserien: