Pressmåling Odd-Sandefjord 0-1

25.05.22 kl.18.00 – Eliteserien 8 – Skagerak Arena, Skien – 3 907 tilskuere

Kommentar:

1.omg: Sandefjord går ut med stor intensitet og presser Odd litt tilbake. Etter 16 minutter får de også en scoring. Det er lenge igjen, men dette var ikke helt etter planen. Odd tar umiddelbart over og dominerer stort i midtperioden. Her skal det bare bli mål. Dominansen varer omgangen ut, men mål blir det ikke foreløpig.

2.omg: Dette endte som en helt unik omgang Odd produserer så mye trykk at ballen nesten ikke er over midten og fyker stort sett ut og inn av 16 meteren til Sandefjord. Odd har utrolige 46 aksjoner mot mål og helt utrolige kun 2 avslutninger på mål og ingen av de to i mål. Surrealistisk nok ender omgangen uten scoringer.

Kampen: Selv om det er målene som teller må det være lov å si at denne kampen har feil vinner. Sandefjord går hardt ut og er best i åpningen. Det gir dem et mål. Derifra og ut dominerer Odd stort og faktisk mer og mer. Tallene er smått utrolige. Odd vinner 71-15 i aksjoner mot mål, 25-5 i avslutninger og så ender det 2-2 i avslutninger på mål og 0-1 i scoringer. Odd er best og de hadde fortjent flere mål i denne kampen for spillet var bra det.