Pressmåling Odd-Sandefjord 2-0

26.03.2022 kl.16.00 – Treningskamp 6 – Skagerak Arena, Skien

Annonse:
pressmåling bilde 1.PNG
pressmåling bilde 2.PNG

Kommentar:

1.omg: Ellevill åpning i det som skal bli en ellevill kamp! Sandefjord med ekstremåpning burde hatt et tidlig mål. Noen minutter så svarer Odd med flott periode hvor de burde scoret. Og slik fortsetter det hele omgangen. Det er så mye trykk og aksjoner mot mål at det burde vært flere scoringer. Det kommer bare en og den kommer til Odd!

2.omg: Odd med flott åpning av andre omgang og her er de svært nære å avgjøre kampen med en gang. Så følger en like ellevill omgang som første, nesten. Begge lag med trykk så det holder. Kampen er treningskamp, men begge lag gir alt og det er mye nesten. Odd presser fram et selvmål og flere mål blir et ikke, merkelig nok.

Kampen: Odd og Sandefjord leverer en ellevill treningskamp. Sandefjord etter tonen fra start med en kjempeåpning, trykk langt over scoringsnivå og slik fortsetter det mer eller mindre hele kampen. Begge lag leverer så det holder i trykk, men det er bare et lag som scorer. Odd får et mål i hver omgang og samtidig klarer de med litt hell, en enorm keeper og godt forsvarsarbeid å holde nullen mot et godt og aggressivt Sandefjordlag.

Annonse fra Eliteserien: