Pressmåling Odd-Tromsø 2-0

Annonse:

fleich 2.PNG

Kommentar:

1.omg: Knallåpning av Odd, som tar ledelsen på et tidlig mål. Deretter følger en halvtime hvor Tromsø spiller seg opp og ligger over scoringsnivå. Her er Odd heldige eller Tromsø uheldige, for mål får de ikke. Odd er med for fullt i de to siste periodene og rett før pause er det de som kunne og burde hatt mål. Odd går til pause med 1-0, Jevnt

2.omg: Reprise! Odd går hardt ut og scorer igjen. Fantastisk åpning på omgangene. Tromsø må tenke seg om litt og det ser bra ut for Odd til vi passerer timen. Derifra og inn er det Tromsø som kjører. Odd er merkelig tamme framover på banen. Mulig de vil sikre bakover og satse på kontringer. Det går i bra og de holder nullen, 2-0.

Kampen: Odd vinner serieåpningen hjemme mot Tromsø med 2-0 etter to fantastiske åpninger av omgangene. Begge ganger med bra trykk og scoring. Odd har også en god periode inn mot pause hvor de også kunne scoret. Men det er det defensive som blir like avgjørende i denne kampen. Tromsø har mer enn nok trykk til å ta poeng i denne kampen, men de makter ikke score. Godt Odd-forsvar og ineffektivt og uheldig Tromsø ender med 0.