Pressmåling Odd-Viking 2-1

18.04.22 kl.18.00 – Eliteserien 3 – Skagerak Arena, Skien – 4 908 tilskuere

Kommentar:

1.omg: Jevn og bra åpning av kampen med Odd et hestehode foran. Midtveis forsvinner Viking litt og det er Odd som er best i avslutningen av omgangen. I de to siste perioden har de også trykk over scoringsnivå og det hadde ikke vært noe å si på om Odd hadde ledet til pause. Det står 0-0, men kampen lukter scoringer og det er åpent.

2.omg: Sterk åpning av Odd i andre omgang. Og da kommer målet vi ventet på i første. Viking prøver umiddelbart å svare og nå endrer kampen karakter. Viking begynner å jage og de jager tungt. Presset farer over scoringsnivå og her kunne Viking scoret når som helst. Det kommer også et mål i 88. Men så svarer Odd!!! 2-1 i 95. minutt!

Kampen: Odd vinner en fantastisk seier over Viking. I første omgang er Odd best og de kunne godt ledet til pause, men det står 0-0. Målet kommer tidlig i andre omgang. Da begynner denne kampens neglbitende del. Viking legger inn tungt press og Odd forsvarer seg. Fantastiske prestasjoner av keeper hjelper helt til 88. minutt. Da utligner Viking. Men det er lagt til 7 minutter og i 95. minutt scorer Odd og henter trolige viktige og nydelige 3 poeng!