Pressmåling RBK-ODD 1-0

10.04.22 kl.18.00 – Eliteserien 2 – Lerkendal stadion, Trondheim – 12 048 tilskuere

Annonse:

Kommentar:

1.omg: Rosenborg tar kommandoen fra start og de dominerer i tre av periodene i denne omgangen. Det gir et mål i den siste av disse tre perioden. For Odd ble det en forsvarskamp. Det gjør de bra, ikke prefekt siden de slipper inn et mål, men Rosenborg skaper veldig lite med så mye trykk og så mange aksjoner mot mål. Kan det snu?

2.omg: Det ser ikke slik ut i åpningen, men så skjer det noe i kampen. Odd tar over og de presterer kampens beste periode. Her skal det være scoring! 6 avslutninger, en på mål og to i metallet. Rosenborg tar litt over etter Odd-dominansen, men på slutten er Odd der igjen og også nå har de trykk nok til å score. Ender uten scoring.

Kampen: Rosenborg vinner på en god første omgang hvor Odd spiller bra forsvar og hindrer alt unntatt den ene scoringen. I andre omgang er Odd best, men det er litt vekslende og Odd må score når de presser så tungt som de gjorde i midtperioden. Rosenborg kommer ut med litt mer trykk i sum, litt flere aksjoner mot mål og et mål mer. Det er like i avslutninger på mål og Odd har en avslutning mer. Bra av Odd og knapp seier til RBK greit nok.

Annonse fra Eliteserien: