Pressmåling S08-Odd (1-0)

07.0405.22 kl.16.00 – Eliteserien 5 – Sarpsborg stadion – 4 765 tilskuere

Annonse:

Kommentar:

1.omg: Odd med sterk åpning, som fort kunne gitt scoring. Så skjer dette merkelige i denne kampen. Kampbildet snus helt på hodet og plutselig er det S08, som dominerer totalt. Det gjør de i 20 minutter før Odd spiller seg opp igjen slik at omgangen avsluttes jevnt i trykk. Merkelig at det ikke er mål. S08 ligger litt foran på statistikken.

2.omg: Kampens avgjørende minutter kommer etter pause. Ekstremtrykk fra S08 er nødt til å ende i scoring, kunne fort blitt mer. De tar ledelsen og blir borte, for nå er det Odd som tar over siste halvtimen. De produserer trykk nok til å score, men makter ikke få ballen i mål. I sin kamp nr 489 får Steffen Hagen sitt første røde kort, og 0-1.

Kampen: Sarpsborg 08 vinner 1-0 og der er ikke mulig å klage på det. De er et lite hakk over på alle statistikker. I en kamp som varierer mye i trykk og dominans, er det Odd som åpner best, men uten tidlig mål. Sarpsborg tar over o dominerer også en god stund uten scoring. Avgjørelsen kommer i de to periodene etter pause. Da kjører Sarpsborg over Odd og får en scoring. God innsats siste halvtimen redder nesten uavgjort, men det ender 0-1.