100 damer til frokost

Odds Ballklubb inviterte til frokostmøte for våkne damer for andre gang i Odds historie. 100 bra damer møtte opp!

Annonse:

- Forrige gang vi inviterte til frokostmøte for damer kom det over 70 stykker. Da vi la ut invitasjon til dette frokostmøtet, kom responsen kjapt! Over 100 damer har møtt opp i dag, så det er tydelig at vi treffer noe, sier Kjersti Stordalen, salgssjef i Odds Ballklubb.

Odds Ballklubb jobber for å ha det beste forretningsnettverket i regionen, og vi er opptatt av at damene også skal ta sin plass her. Her trenger man ikke være interessert i fotball, kun i mennesker.

Først ut var Lene Syvertsen Olsson, byråleder i Fjuz. Hun fortalte om sin karrierevei, fra vikar til byråleder og byråeier. Hun oppfordret til å tørre å tenke stort, være uredd og kaste seg på de mulighetene som kommer. Lene har også tidligere sittet i styret til Odds Ballklubb.

Neste dame på agendaen var Stine Ellingsberg, daglig leder i Porsgrunn Min By. Hun jobber for å gjøre Porsgrunn til en attraktiv by for bosetting, næringsutvikling og arbeidsplasser. Hun sa så herlig at hun elsker synet av en byggekran, for det betyr at det utvikles!

Sist ut var Paco, hovedtrener for Odds Ballklubb. Han fortalte om sin karriere, erfaring med damer (altså kvinnelandslaget), og hvordan han jobber for å bygge et lag. Dette er også verktøy man kan ta med seg på arbeidsplassen hvor man jobber sammen som et lag for å oppnå felles mål.

Frokostmøtet ble avsluttet med hele 13 frispark. Frispark er 60 sekunder til å fortelle noe om seg selv eller bedriften man jobber for. 

Tusen takk til alle som kom på frokostmøtet.

Vi ser frem til nytt frokostmøte for våkne damer i september.

Annonse fra Eliteserien: