Årets Oddpartner: Erik Tanche Nilssen AS

Odd Awards gikk av stabelen fredag 25. februar på Ibsenhuset, og Erik Tanche Nilssen AS ble kåret til Årets Oddpartner.

Annonse:

Prisen "Årets Oddpartner" skal vise at vi setter stor pris på våre Oddpartnere.

Årets Oddpartner

  • Prisen skal gå til en Oddpartner som er:

  • Aktiv i nettverket over tid.

  • Som fremsnakker det å være Oddpartner og andre bedrifter i nettverket.

  • Som bruker andre bedrifter i nettverket.

  • Som har dedikerte ansatte som følger opp samarbeidsavtalen.

  • Som deltar på de fleste Odd-arrangementer.

 

Året 2021 har vært nok et år som har vært preget av restriksjoner som har gjort det vanskelig å møtes. Det viktigste i et nettverk er å treffe folk, knytte kontakter og skape gode relasjoner, som har vært krevende i 2021.

Årets første kamper gikk uten publikum, og resten av sesongen ble gjennomført med antallsbegrensninger og 1 meters avstand på stadion. 

Uten gode samarbeidspartnere har vi ikke noe fotballag, så egentlig burde alle fått en pris.

Erik Tanche Nilssen har vært en aktiv samarbeidspartner over mange år, og 2021 signerte de en avtale som gjør de til hovedpartner til vår utviklingsavdeling.  

Erik Tanche Nilssen er en stor lokal aktør og bidrar ikke bare til toppidretten, men er også en sterk aktør i breddeidretten.

Erik Tanche Nilssen er alltid aktiv på å fremsnakke klubben, og har mange trofaste oddere ansatt i sin bedrift, for å ikke glemme Erik Tanche Nilsen selv, som alltid er å se på Skagerak Arena når Odd spiller kamper.  

Erik Tanche Nilssen har som mange andre partnere ikke fått gjennomføre alle aktivitetene som ligger i en partneravtale. Men som et gammelt ektepar, er Erik Tanche Nilssen med oss i gode og onde dager.

Vi er stolt av Årets Oddpartner som er Erik Tanche Nilssen AS.

Merete Odd awards IMG_4341.jpg
Foto: Heidi Haugan / Erik Tanche Nilssen AS

- Vi er ydmyke over å motta prisen som årets Oddpartner for 2021. Gjennom idretten får barn og unge mulighet til å utfolde og utvikle seg sammen, men for å skape drømmer sammen trengs det også forbilder. Langsiktig jobbing og tilstedeværelse skaper forutsigbarhet til å fokusere på de virkelige verdiene av det å bygge lagånd, samhold og bærekraft. Sammen med Odd opplever vi å være en del av noe større. Sammen finner vi gode løsninger ut over fotballen. Vi håper at vi gjennom vårt sponsorat kan være med på å bygge gode verdier for både dagens og fremtidens spillere. At vi kan være med som Odds støtteapparat gjennom vårt engasjement gjør oss til en stolt sponsor, sier markedssjef Glenn Anda Pettersen.

Heia Odd og heia Erik Tanche Nilssen!

Annonse fra Eliteserien: