Damenes frokostmøte på Skagerak Arena

Odds Ballklubb inviterte torsdag (27.04) til sesongens første frokostmøte for våkne damer. På menyen var tre bra damer som delte av sine unike yrkeserfaringer, Paco som krydret med litt fotballprat og ikke minst førsteklasses mat fra Konosør.

Annonse:

Med over hundre damer fra ulike samarbeidspartnere på plass var det duket for sesongens første frokostmøte for våkne damer på Skagerak Arena. Den nydelige frokosten som ble servert var selvfølgelig fra de de dyktige folkene fra Konosør - Odds nye samarbeidspartner på kantine og VIP-servering. 

I tillegg til den alltid så strålende maten fra Konosør var HR-sjefen hos HLR Entrepenør, Lise Quivey Flatebø, der og fortalte om sin unike yrkesvei mot den stillingen hun besitter idag. Lise kom med budskapet om at nødvendigvis ikke alle veier går rett frem verken i arbeidslivet eller i livet generelt. Avdelingsleder for Personalhuset Vestfold og Telemark, Jeanette Mustvedt, fulgte så opp med en flott og innlysende del om hva som faktisk er forskjellen mellom kvinner og menn når man skal søke jobb. Siste kvinne ut på frokostmøte var Vibeke Hein Bæra, advokat og daglig leder i advokatfirma Hein Bæra. Vibeke delte av sin yrkeskarriere fra kiosken hos oss i Odd og spranget til å være forsvarer for blant annet Anders Behring Breivik. Der vi fikk høre om advokatens rolle som forsvarer eller bistandsadvokat når menn og kvinner dreper eller skader. 

Helt sist ut var Odd sin hovedtrener Paco, der han avsluttet møtet med en liten dose fotballfilosofi som bare Paco kan.

Vi vil takke alle damene som møtte opp og Konosør som gjordet dette frokostmøte en fatastisk flott start på torsdagen. Neste frokost for damene er 4. oktober.

På bilde: Vibeke Hein Bæra, Jeanette Mustvedt, Lise Quiby Flatebø, Kjersti Stordalen.

se flere bilder fra møtet under:

Annonse fra Eliteserien: