Dette ble årets Odd-partner

Årets Odd-partner for 2022 ble kåret under årets Odd Awards, og denne prestisjetunge prisen gikk til Reklamservice.

Annonse:

Kriterier for å vinne prisen inkluderte å være en aktiv samarbeidspartner som deltar på de fleste arrangementene, bruker nettverket, fremsnakker det å være en Odd-partner, har dedikerte ansatte som følger opp samarbeidsavtalen, fremsnakker andre bedrifter i nettverket og gjør det lille ekstra for klubben.

Etter en utfordrende tid med mange avlysninger på grunn av pandemien, var partnernettverket til Odd i full sving igjen i 2022. Frokostmøter, kielturer og mange gode kampopplevelser var på programmet. Reklamservice skilte seg ut ved å bidra med flere gode ideer, gjennomføring av kamper og ved å fremsnakke klubben til andre partnere. De satte sitt preg på stadion og hjalp mange andre å gjøre det samme.

Reklamservice ble også rost for alltid å være tilgjengelige, spre humor og glede, og for å dekke over de "umulige" tidsfrister ved å levere raskt og presist. De besøkte kontoret minst en gang i uken for å spørre om det var noe de kunne bidra med. Årets Odd-partner for 2022, Reklamservice, ble hyllet av Pål, som kom opp på scenen for å motta prisen.

Takk til «fru Reklameservice», Charlotte Askjer Kapstad for film av prisutdelingen. Ingen i Odd var våkne nok til å forevige noen av prisvinnerne- hele kvelden.


Annonse fra Eliteserien: