EFD Induction inngår sponsoravtale med Odds Ballklubb

«Odds Ballklubb er Norges mest miljøvennlige fotballklubb. Det passer godt overens med vårt eget satsingsområde, og er noe vi ønsker å støtte. Vi er derfor veldig glade for å fortelle at vi går inn som gullpartner i klubben i 2023», forteller Chief Commercial Officer hos EFD Induction, Magnus Terje Vold.

Annonse:

Sponsoravtalen ble underskrevet på Odds tradisjonelle julefrokost 1. desember av Magnus Vold og Odds Salgssjef Kjersti Stordalen.

«Det er veldig hyggelig at den eldste fotballklubben i landet signerer avtale med en av de største og eldste industribedriftene i Skien», sier Kjersti. «Og vi gleder oss til et spennende og bærekraftig år på Skagerak Arena sammen med EFD Induction.»

EFD Induction som har rundet 42 år i Skien, er det eneste internasjonale konsernet med hovedkontor i byen. Over 170 mennesker har sin arbeidsplass i lokalene på Bøleveien som huser både konsernets ledelse og den norske fabrikken. Flott plassert rett ved elva, produserer bedriften bærekraftige og energieffektive induksjonsløsninger til en lang rekke forskjellige industrier – 99 prosent går til eksport.

«Vi er verdensledende i det vi driver med og er til stede med fabrikker og salgskontorer i tjue land rundt om i verden. Selv om vi ikke har noe stort marked i Norge, så ønsker vi nå å bli mye mer synlige i lokalområdet enn det vi har vært tidligere» sier Magnus. «Gjennom avtalen med Odd ønsker vi å vise folk her hva vi driver med», smiler han. «Vi er en høyteknologibedrift med stort fokus på å bidra med gode løsninger til elektrifisering og det grønne skiftet, og vi vil gjerne være en attraktiv arbeidsplass for flinke folk som vil bo og jobbe her i distriktet.»

Akkurat nå er EFD Induction inne i en spennende periode hvor de har kjøpt opp et annet selskap. De skal snart få nytt navn og logo, og jobbe med enda flere satsingsområder innen grønn teknologi. I 2023 får vi se den nye selskapslogoen rundt om på Skagerak Arena, ikke minst på den store tribunen som er vendt mot tv-kameraene, men selskapet får mer enn eksponering ut av avtalen.

«Ja, som gullpartner får dere blant annet invitasjon til alle arrangementer som Odd Awards og frokostmøter», forteller Kjersti. «I tillegg kan dere bli med på treningsleir med Odds A-lag og stille deres eget lag i sponsorcupen.

Men, det er utvilsomt muligheten til å gå på fotballkamper som vil bli mest populært hos de ansatte i EFD Induction. I avtalen inngår det nemlig en del billetter til hver hjemmekamp og tilgang til den nye VIP’en i 3. etasje på Skagerak Arena der det blir servert pølser, mineralvann og kaffe i pausen.

«Vi heier på laget vårt, og håper spillerne og våre ansatte får mange gode kampopplevelser sammen i den kommende sesongen», smiler Magnus.

Annonse fra Eliteserien: