En ny stjerne på Odd-laget!

Odds nye bilpartner, Star Bil, kan stille med et lag av miljøvennlige elbiler, hvorav stjernemodellen Kia EV6 ble kåret til årets bil i Europa 2022.

Annonse:

Steinar Gundersen som leder laget på Rødmyr er over snittet fotballinteressert. Han har fulgt Odd fra tidlig på syttitallet og frem til dags dato.

Star Bil har også vært en viktig sponsor for Gjerpen Håndball, Herkules, Urædd, samt flere langrenns- og skiskytter talenter.

- Det er viktig for oss å ta et samfunnsansvar og bidra, sier Steinar. Når det gjelder Odds Ballklubb er dette en større satsning, og det var vi klare for nå. Med flere toppmodeller fra Kia, Suzuki, Isuzu og BYD som markedet digger, er det gøy å ta steget opp i Eliteserien. Vi føler også at det virkelig skjer noe i Odd om dagen. Klubben har tatt steg for steg, er best på miljø og bærekraft, og nå har de en ny trener vi har stor sans for, forteller han.

- Vi har allerede deltatt på møtecup til Kiel med både Star Bil og Star Bilskade og møtt mange av de andre Oddpartnerne. Her kommer det garantert til å bli mye bra butikk fremover. Oddpartner- nettverket er fremoverlent og åpne for samarbeid, sier salgssjef Håkon Hem. 


Både gjengen i Star Bilskade ved Fredrik Lervik og Star Bil er klare på Skagerak Arena på hjemmekampene. Vi har lidenskap for både bil og fotball, og vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med Paco og trener-teamet hans. Fargerik fotball i hvitt og sort liker vi, sier Steinar .

Nå har vi sendt Paco ut med en Kia EV 6, Kjersti Stordalen kjører rundt i en Kia Soul og lagets mentaltrener Amir R. Iranmanesh skal ha en Kia E-Niro. Laget disponerer også en ET P3 varebil fra BYD.

Star Bil Paco.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: