ENRX hadde Odd på vellykket «prøvespill»

Det globale induksjonsselskapet ENRX har benyttet seg av opsjonen om ytterligere to år som gullpartner i Odds Ballklubb. Hovedtribunen vil derfor hete ENRX-tribunen også i 2024 og 2025.

Annonse:

Business Development Manager i ENRX Group, Sindre M. Larsen forteller:

Vi er strålende fornøyde med samarbeidet hittil og er veldig stolte over å kunne si at vi skal være med på laget også de to neste årene.

Vi har vært veldige bevisste på at vi ønsker å dra nytte av samarbeidet, både internt hos oss, men også på andre arenaer. Eksempelvis inviterte vi alle ansatte i Norge til et sosialt opplegg før vi sammen gikk på kamp for å se Odd – LSK tidligere i våres. Et annet eksempel er at Odds daglige leder Einar Håndlykken stilte opp for å fortelle om Odd som bærekraftsklubb på vårt event under Arendalsuka. Slike ting bidrar til å styrke samarbeidet og bygger oppunder vår intensjon med avtalen.

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger både fra ansatte, Odd-partnere og andre etter at vi gikk inn som sponsor.

Vi identifiserer oss med verdiene til Odd og ikke minst det at Odd ønsker å være Norges, om ikke verdens, ledende bærekraftsklubb. Avtalen gir jo også ekstra mening ettersom at både Odd og ENRX er sorte og hvite…

Vi i ENRX heier på Odds Ballklubb, og vi gleder oss til videre samarbeid de neste årene.

Kjersti Stordalen, salgssjef i Odds Ballklubb; Et av årets mest spennende frokostmøte for våre Oddpartnere var det ENRX som sto får da deres CCO Magnus Terje Wold presenterte fremtidens energiløsninger. Nå vet vårt nettverk hva ENRX har av planer for induksjon i transportsektoren. Vi er imponert og ikke lite stolte av gjengen på Bølevegen.

Herlig å se deres ansatte med Odd-skjerf og ENRX t-skjorter gå på kamp med kollegaer og familie.

ENRX produserer bærekraftige og energieffektive induksjonsløsninger til industrien. De er et verdensomspennende selskap med hovedkontor i Skien, globalt teller ENRX over 1 100 ansatte.

Annonse fra Eliteserien: