thumbnail_image001

Forlenger Partnerskapet

Forlenger partnerskap mellom ODD og 24SevenOffice 2024

Annonse:

24SevenOffice fortsetter sitt partnerskap med ODDs Ballklubb i 2024. Partnerskapet inngår i 24SevenOffice sin satsning på å styrke sin posisjon i Grenland. Målet er å bruke ODDs partner nettverk til å øke synligheten og skape mer business i regionen. Initiativet ledes av den tverrfaglige arbeidsgruppen G4 (Grenlands quartoen!), bestående av Linda Sannesmoen, Amalie Iversen, Petter Seeberg og Richard Bjørntvedt.

-Vi videreførerer partnerskapet med ODD som har et helt rått bedriftspartner nettverk. Vi gleder oss til å gjenta høydepunkter som møtecup, Kiel-tur, rebusløp og fotballcup med partner nettverket", sier Linda Sannesmoen, bærekraftsleder i 24SevenOffice.

På ODDs jentefrokost deltok fem 24SevenOffice damer (bildet, bakerst fra venstre: Iselin Havem, Helene Isaksen, Caroline Likjerr og Ingrid Myrann Foran: Linda Sannesmoen og Jeanette Gusjås). Linda Sannesmoen bidro med foredrag om jakten på netto null - for verden, næringslivet og i eget liv. 

Denne våren er 24SevenOffice stolt klimasponsor av storkampen ODD-LILLESTRØM den 26.mai. En ODD hjemmekamp er beregnet å slippe ut 8 tonn CO2 fra publikum. Som klimasponsor dekkes utslippet med klimakompensasjon, gjennom vår felles partner KAPO.

-“Vi er stolte av å være klimasponsor som viser at vi, inspirert av vår partner ODD; tar klimakampen like alvorlig som fotballkampen!” sier Linda.

Videre står fotballcupen 21 juni for tur. 

-“Vårens vakreste eventyr i dette partnerskapet er fotballcupen med ODDs partner nettverk. Vi gjentar fjorårets suksess, men bytter elegant ut sølvmedaljen 2023 med gullmedalje 2024! ”, ler Linda.

Annonse fra Eliteserien: