Fotballfrokost på Deadlineday

Markedsavdelingen fikk høre det da de la Frokostmøte på «Deadlineday» . Men sportsjefen hadde skrudd av telefon. Han skulle ikke selge noen Odd spillere i dette «vinduet». Kjøpe, derimot, det kunne skje. Men hva det var taushetsbelagt.

Annonse:

Oddpartnere får alltid en dose fra sport blandet med gode aktuelle innslag fra lokalt næringsliv .

Grenland Hage og Landskap sin nyansatte grønne kundekonsulent Katarina Koprowska med ansvar for innendørs beplanting kunne dokumentere hva en liten grønn plante kunne gjøre for folk på kontoret. Det har ført til et godt samarbeid med en mangeårig Oddpartner Reidar Stavset fra Inventum Kontorpartner. De selger kontormøbler og kan sammen med GHL også tilby ekte grønne planter til ditt kontor…  

Strøm og ikke minst strømutgifter har gitt og gir mange i næringslivet grå hår og bekymringer. Skagerak energitjenester kan  tilby ulike fastpris kontrakter i et urolig marked. Eric Støle Karlsen forklarte så forståelig som mulig hva det kan bety.

En fotballfrokost inneholder også Frispark ! Over 10 bedrifter fikk sitt minutt til å pitce et godt tilbud.  Dagens beste kom fra Ibsenhuset! Vi sier ikke mer enn gå inn på Oddpartner sin Facebook side for å se. ETN Nor Engros var også spenstig med nytt sprudlevann, HRL med ny «partner» og kick off .  Gjengangere er på plakaten  på Teater Ibsen, og julebords bestillingene renner inn til Parkbiografen og Konosør, og mange flere.

Oddpartnerne er allsidige og på hugget . Vi takker for innsatsen og gleder oss til neste møte.

Takk til Konosør for elegant frokost

Annonse fra Eliteserien: