Fredags frokost i Porsgrunn

Fotballfrokost smaker like godt om en ikke er på Skagerak Arena. Det konkluderte de nærmere 70 våkne Oddpartnere som møtte opp sist fredag på Comfort Hotel i Porsgrunn.

Annonse:

Vår ass.trener Haakon Wibe-Lund fortalte om heftige reiser i land som ikke står på charterlista til noen reiseselskap. Jakten på fotballspillere foregår i land hvor spillereglene er ganske annerledes, om de i det heletatt finnes. Dollar er ofte det eneste språket som fungerer i passkontroller på flyplasser og grenseoverganger.

TS Group og Laugstol er begge eid med over 51% av Telemark Group, en lokal investorgruppe i Grenland. Dermed ble de Oddpartnere «sammen», selv om de til daglig ikke har noe med hverandre å gjøre. Laugstol er tidligere SKK Instalasjon og Skagerak elektro før de ble solgt til Telemark Group. De over 200 ansatte jobber over hele regionen med nettifrastruktur,  elektro på vei og jernbane, drift og vedlikehold på kraftverk om mye mer.

Det grønne skifte gjør at det er masse viktige oppdrag fremover.

Daglig leder Tore Øverås skryter av folka sine som er bedriftens viktigste ressurs.

TS Group  vedlikeholder og løser tekniske og mekaniske utfordringer i offshore og onshore. Driftsstøtte kursing og opplæring er også en veldig viktig arbeidsoppgave for TS Group. Olje og gass industrien er deres viktigste oppdragsgivere.

TS Group har over 200 ansatte og over 300 millioner  i omsetning

Hver mandag starter ledermøte med oppdatering av eliteserie resultatene for Brann, Molde og Odd. Som er hjemmelagene til avdelingene i konsernet.

Marked og kontrakt ansvarlig ( EVP ) Stine Løvfall Setsaas pendler mellom byene , men er selv mye bedre på «hands og tennis » en fotball.

Både Ts Group og Laugstol ser fordeler med å bli mer synlig i nærområdet og ser mange fordeler med Oddpartner nettverket.

Roar Snippen som er  Konserndirektør for økonomi og finans i Sparebank1 Sør-Øst, gav oss et «chras kurs» i rente markedet. Det skal bli verre før det blir bedre, men det blir ikke så lave renter som vi hadde i 2021-2022. Roar Snippen tror styringsrenta vil lande rundt 3.75% i 2025. Næringslivet i Telemark er mye mer pessimistiske enn næringslivet rundt oss . Det er det ingen grunn til, forsikrer bankmannen. Vår region er veldig omstillingsdyktige og det er mange gode og store prosjekter på gang i regionen som vi gir grunn til optimisme.

Se flere bilder her:

Annonse fra Eliteserien: