Frokostmøte i Powerhouse Telemark

Over 60 partnere var på frokostmøte torsdag 28. april i Powerhouse Telemark.

Annonse:

Powerhouse Telemark er et av verdens mest spektakulære og energieffektive bygg, og ligger midt i Porsgrunn, og vi var så heldige å få arrangere et frokostmøte for Oddpartnere her. Stor takk til R8 Property!

Paco sparket i gang frokostmøtet, og dro oss gjennom hans tanker om positiv fotball, og hvordan Odd skal være en fargeklatt i sort og hvitt. Han viste frem eksempler på spesifikke kampsituasjoner de har trent på og hva som ikke fungerte i Aalesund-kampen, samt viktigheten av samhold og glede i laget. Han inviterte også til "nerde-kveld" for ivrige Odd-fans på O'Learys i Skien tirsdag 3. mai, hvor han og trenerteamet går i detalj på hvordan de jobber, og det blir åpnet for spørsmål underveis. Etter dette ser vi Champions League semifinalen mellom Villareal og Liverpool.

Jan Erik Laagasken, daglig leder i Protekt IT, fortalte om den enorme veksten de har hatt de siste årene. Takket være et dyktig team, hvor mange for øvrig er rekruttert av Bemanningsbyraaet Vestfold Telemark, som også er en Oddpartner, lokale aktører på eiersiden og Oddpartner-nettverket har de blitt en av Grenlands største innen leveranse av skytjenester.

Et annet selskap som også har hatt eventyrlig vekst er R8 Group, som nå heter Rising. Truls Fjeldberg, CFO i Rising, fortalte om hvorfor de endret kurs og hvordan de ønsker å skape verdi med lidenskap og mening.

Einar Håndlykken, daglig leder i Odds Ballklubb, presenterte for partnerne at Odd og Bodø/Glimt har inngått et samarbeid om bærekraft. Vi har opprettet et selskap som heter Action Now, og ambisjonen er å legge til rette for at fotballklubber og idretten kan ta et ytterligere samfunnsansvar for en bærekraftig utvikling og fremtid. Han fortalte også om engasjementet som har ført til flere folk på feltet Nordre Falkum, og besøket på Lunde Barneskole, hvor flere spillere stilte. Dette er noe vi skal gjøre mer av fremover!

Frispark

Frispark er Oddpartnere sin mulighet til å fortelle noe de har på hjertet på 60 sekunder.

Det var flere som hadde meldt seg, og først ut var Jørgen Bergsli fra Erik Tanche Nilssen, som hadde dagens mest kreative frispark med rollespill og luftrenser. Dårlig luft på kontoret? Ring Jørgen!

Hilde Skaadel hos Ibsenhuset presenterte et skreddersydd tilbud til Oddpartnere, hvor selveste Macy Gray kommer til Ibsenhuset 21. mai. Lyst til å gjøre noe hyggelig for de ansatte? Inviter de på tapas og konsert, ta kontakt med Hilde.

Frode Antonsen i HRL presenterte kort om nye HRL og laget, og kommer tilbake på neste frokostmøte for å gi oss mer innblikk i hvordan HRL gjenoppstod. Vi gleder oss!

Kjell-Arvid i Ragn-Sells fortalte en stor nyhet, nemlig at de har fått på plass en avtale med IKEA. Han kommer også på neste frokostmøte, og da håper vi han har mer å fortelle om dette.
Han presenterte også sin nye kollega, Sissel Gåre Andresen, som vi ønsker velkommen inn i Odd-familien!

Til slutt fikk vi en omvisning på takterrassen med utsikt over Porsgrunn.

Foto: Grep Grenland

Annonse fra Eliteserien: