Helt elektrisk Energicup

Att det gnistrer av Odds Ballklubb har vi opplevd mange ganger. Denne gangen var det Oddpartnerne som skapte energien på Møtecup

Annonse:

Over 180 deltagere fra 54 bedrifter var samlet på Quality Skjærgården Hotel til foredrag og speedating.  Høstens møtecup var  et samarbeid mellom Skagerak Energi og Odds Ballklubb. I vårt nettverk er det mange virksomheter som  leverer ulike løsninger på energi. De inviterte til miniseminarer hvor deltagerne kunne velge  det foredrag som var mest aktuelt. Flere bedrifter delte seg opp og fikk med seg dobbelt så mange foredrag. 

Asplan Viak, Bravida, Elektro4, Fjordkraft ,GK, Recreate, Skagerak Energitjenester, Skagerak Varme, Sparebank1Sørøst  og Tekk Holdt miniseminar. Møterommene var fulle og energinivået var høyt. Det var mange problemstillinger som ble løst over bordet, både på kort- og langsikt.

Flere av Oddpartnerne stilte med  energi eksperter fra egne rekker som med stor faglig tyngde kunne dele sine beste råd og løsninger over bordet. Enova sin samfunnsdirektør Øyvind Leistad var også en populær mann med milliarder til utdeling i ulike energi støtte ordninger for næringslivet.

Som alltid når Odd har arrangement får vi høre fra sport. Hovedtrener Paco hadde med seg Fysisk- og Metaltrener Mikkel Marker. Han gav oss et innblikk i hvordan spillerne bygger opp energi i treningen og hvor mye som utløses under en eliteseriekamp. Litt om kosthold og motivasjon fikk vi også høre om.  Kroppsspråk, innstilling og motivasjon er like viktig for oss i næringslivet som for  toppidrettsutøvere. 

Paco og gutta gleder seg til bortekampen mot Viking og har stor tro på 3 poeng på søndag.

Takk til Skagerak Energi for samarbeide og deilig middag. Takk til Quality Skjærgården for perfekte møtelokaler og energiske ansatte som ordnet det meste for oss.

Det er et unisont ønske om at dette må vi gjøre igjen. Miniseminarer og møtecup var en stor suksess.

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 15.11.2022, oppdatert: 17.11.2022
Skrevet av: Kjersti Stordalen