Hummel forlenger

Hummel fortsetter som Odds Ballklubbs utstyrsleverandør i fem nye år.

Annonse:

- Vi er særdeles fornøyde med at vi går videre med Hummel i fem nye år, sier Geir Lundemo, salgssjef i Odds Ballklubb.

Da vi signerte for fem år siden sa vi at gammel kjærlighet ruster aldri, og etter å ha jobbet tett sammen i fem år, har kjærligheten blitt styrket. AssistCo, som er Hummel-leverandør i Norge, har også en tett tilknytning til Rjukan og Telemark, og vi heier på lokale samarbeidspartnere.

- Vi er toppklubb og trenger utstyr med topp funksjonalitet, og der er Hummel den klart beste i klassen, sier sportssjef Morten Rønningen.

- Vi i AssistCo AS / hummel er naturligvis veldig glade for å forlenge avtalen med Odds Ballklubb. At vi er et selskap fra Rjukan gjør klubben helt spesiell for oss med deres sterke identitet, posisjon og lokale forankring – i en region hvor vi begge deler «hjemmebane».
Odds Ballklubb er en pionèrklubb i fotballen, og som Norges eldste. Hummel, etablert i 1923, markerer 100 år med fotballhistorie bak seg neste år. Dette er et par tradisjonsrike merkevarer som står så godt til hverandre, og sammen med Odd har vi alle forutsetninger for å skape nye opplevelser og øyeblikk på stadion. Det skal bli en fornøyelse å fortsatt levere hvitt og sort til stolte telemarkinger, sier Anders Mårdalen, salg- og markedssjef i AssistCo.

Vi kan også nevne at AssistCo gikk av med seieren i årets sponsorcup!

Annonse fra Eliteserien: