Med hjerte for post og Odd

Bypost er med videre i 2022-sesongen!

Annonse:

Bypost tilbyr hente- og bringetjenester av post, og har 150 ansatte og 55 biler på veien hver eneste dag. De bidrar til å gjøre hverdagen til kundene sine enklere og rimeligere, inkludert Odds Ballklubb.

- Vi i Bypost er godt etablert i Grenland. Likevel ser vi stor verdi av å være med i ett så godt etablert nettverk med partnere som vi får ta del i via Odd. Her får vi mulighet til å profilere oss for nye partnere, men også pleie etablerte kundeforhold. Vi har selvsagt også behov for å kjøpe varer og tjenester, og det får vi god tilgang til med ett så rikt mangfold av partnere. Vi får også ta del i flotte opplevelser og ett stort samhold blant alle som har et bankende hjerte for Odd, sier Veslemøy Kiste, markedssjef i Bypost.

- Samarbeidet mellom Bypost og Odds Ballklubb har vart i flere år, og vi er svært fornøyde med å ha de med videre. Bypost er en sterk merkevare i Grenland, og vi blir sterkere sammen av å spille med samme drakta. I tillegg er det utrolig hyggelige og flinke folk som jobber der, sier Benedicte R. Brustad, markedssjef i Odds Ballklubb.

Vi ser frem til 2022-sesongen!

Annonse fra Eliteserien: