IMG_9491

Ny jentefrokost suksess på Skagerak Arena

Jentefrokost møtene begynte som et Bærekraftsprosjekt i 2022 . Vi ønsket å få økt andelen kvinner på våre Oddpartner arrangementer, som den gang var dominert av menn.

Annonse:

Tirsdag morgen strømmet det over 100 våkne jenter til frokost  ala Konosør og faglig påfyll av fire flinke jenter fra Oddpartner nettverket.

Linda Sannesmoen, Net Zero Hunter & Head of Sustanibility i 24Seven Office

Lindas siste prosjekt er å  påvirke til robuste og bærekraftige ansatte som kan levere på jobb og leve gode liv 24/7… Fokus  på  psyken, søvn, stress, trening og kosthold, med  enkle øvelser, gode matvaner og ikke minst en god natt søvn, har vi det bedre med oss selv. Linda bidrar med kunnskap og inspirasjon til  hva som påvirker til bærekraftige prestasjoner over tid. Positivt stress og balanse i livet,  jobben og fritiden.

Kate Hansen,  dagligleder Trosvik Engeneering.

Kjærligheten førte henne til Norge og Brevik. Canadisk og norsk arbeidslivet er ganske likt , kun balanse jobb og fritid er mye viktigere for nordmenn. Kate hadde tatt Odd Ballklubb sine verdier og pratet ut i fra de om Vinnervilje, Glede, Glød og Samhold – på jobb og fritid.  Kate har en super arbeidsplass på Trosvik, men har i sin yrkeskarriere både opplevd Quenbees og mainsplanning.

Nå «gløder» hun for at flere damer skal ta styreverv i breddeklubbene rundt om .  Det gir god erfaring til andre leder oppgaver.

Lene K. Nordhus Nyland Forretningsutvikler i PoweredBY Telemark, som bl.a arrangerer Industriuka . Lene tok masteroppgaven på prosjektetet» Grenland skal bli verdens første klimapositive industriregion». Det førte til jobb i PBT, og første oppgave var å skape en Industriuke i Grenland. I uke 24 går Industriuken nr 3 av stabelen med rekord deltagelse på utstillere, og foredragsholdere.

Lene Mykjåland Tidligere Toppspiller , 3 år på rad serie og cupmester med LSK kvinner. Nå media og kommunikasjonsansvarlig i Toppfotballen.

Jentefotballen i Europa eksploderer med rekord etter rekord på tilskuerantall, spilleroverganger og sponsoromsetning. Det samme skjer her hjemme også. Jente tiltrekker seg nye sponsorer og nye tilskuere. Jentefotballen er flott rollemodeller, og gir betydelig positivt omdømme for sine sponsorer.

Odds Ballklubb kvinner har akkurat rykket opp til 1.divisjon og jakter på poeng og nye sponsorer.

Neste Jentefrokost er på ENRX 12. september.

Annonse fra Eliteserien: