IMG_3131

Reklameservice med ny avtale

Reklameservice er stolte av å kunngjøre forlengelsen av sponsoravtalen med Odds Ballklubb for de kommende tre årene. Denne avgjørelsen kommer etter et år med bemerkelsesverdig samarbeid og følger Reklameservice sin utnevnelse som "Årets Sponsor" for 2022.

Annonse:

Som en dedikert støttespiller av Odds Ballklubb har Reklameservice engasjert seg dypt i klubbens visjon og samfunnsengasjement. Vi deler stoltheten over klubbens bidrag til lokalsamfunnet og ser frem til å fortsette det meningsfulle partnerskapet.

Å bli kåret til Årets Sponsor for 2022 var en ære som styrker vårt engasjement for Odds Ballklubb. Vi er ydmyke over denne anerkjennelsen og ser frem til å bygge videre på suksessen i årene som kommer. Reklameservice gir ikke opp før vandrepokalen kan stå stolt på vårt kontor i Porsgrunn.

Reklameservice har som mål å være mer enn bare en sponsor – vi ønsker å være en aktiv deltaker i klubben. Vårt engasjement går utover logoer og reklameflater; det handler om å være en integrert del av Odd-familien. 

I disse utfordrende tidene i næringslivet, erkjenner vi at nettverksbygging er kanskje enda viktigere enn noen gang. Gjennom vårt partnerskap med Odds Ballklubb har vi ikke bare tilgang til det beste forretningsnettverket i regionen, men vi ser også på det som en kritisk faktor for å navigere gjennom usikkerhet og utfordringer. Sterke forbindelser gir ikke bare muligheter for vekst, men også en solid støtteplattform under krevende forhold.

 Vi ser fram til å fortsette sponsoratet med Odds Ballklubb og er spente på de kommende oppdragene og triumfene som venter oss.

Annonse fra Eliteserien: