Skal løfte kampdagsopplevelsen

«Dette er noe vi har vært på jakt etter lenge, og endelig fant vi den perfekte samarbeidspartner», forteller publikumssjef Anders Løkken.

Annonse:

Assist er et selskap som ble etablert så sent som sommeren 2014, men har hatt meget god vekst og har blitt kåret til Gasellebedrift tre år på rad. En nystartet avdeling i Oslo er ledet av Poyan Emamdost Myhre, som tilfeldigvis er oppvokst i Skien og har et par år bak seg i Odd. En annen kjenning som jobber i det samme firmaet er tidligere Odd-spiller Joakim Våge Nilsen. Sammen med Assist skal vi forbedre kampdagsopplevelsen med en enda mer effektiv bruk av storskjerm og LED-reklame.

«Dette er en avtale vi er veldig glade for å ha fått til. Gutta som jobber i tårnet får nå mye bedre arbeidsvilkår når det gjelder å koordinere storskjerm og LED-reklame. Spesielt viktig blir dette nå som VAR gjør sitt inntog i Eliteserien», sier Anders Løkken.

Daglig leder Emamdost Myhre er også veldig fornøyd med å samarbeide med nettopp Odd. «Assist har siden oppstarten i 2014 hatt stort fokus på å være en bidragsyter til lag og foreninger i de byene vi har vært lokalisert. Når vi nå utvider markedsområdet for vårt kontor i Oslo til også å gjelde Vestfold/Telemark så var det naturlig for oss å gå i dialog med flaggskipet i regionen. Vi opplevde helt fra første møte med Odd at dette er en klubb som klarer å fokusere på toppidretten, men samtidig ha stort fokus på barn og unge. Når du legger gatelag og miljøfokus på toppen av dette, så er dette definitivt en klubb vi ønsker å identifisere oss med og samtidig være en bidragsyter til.»

De fleste av klubbens samarbeidspartnere er lokalisert i Vestfold/Telemark. Emamdost Myhre er daglig leder for Oslo-kontoret til Assist, men utdyper hva de ønsker å få ut av samarbeidet. «Når vi nå skal inn i en ny region med våre tjenester, så er det helt avgjørende med arenaer å nå ut til potensielle kunder, samtidig gir det mer substans i satsningen vår både ovenfor kunder og egne ansatte. Vi har stor tro på at nettverket i Odd er den første byggesteinen vi trenger for å skape en bærekraftig virksomhet i regionen. Nå gleder vi oss til å bli kjent med alle andre i nettverket og samtidig være en aktiv bidragsyter for en bedre kampopplevelse på Skagerak Arena.»

Annonse fra Eliteserien: