Velkommen hjem, Autostrada!

Autostrada trer inn som samarbeidspartner i Odds Ballklubb, og legger ekstra trykk på Kvinnelaget og Gatelaget som begge fremover skal spille med den kjente logoen på drakten.

Annonse:

- Vi er stolte over å være tilbake i Odd-familien. Vi går bredt inn i klubben, og skal markere oss som en synlig og tydelig samarbeidspartner. Nå gleder vi oss til å komme i gang, sier daglig leder i Autostrada, Brede Bomhoff.

Vil gi like muligheter

Den tradisjonsrike bilforhandleren har vært inne som partner tidligere, men har de siste sesongene stått på sidelinjen. Når de nå igjen blir en sentral aktør i Odd, så er det med et noe annet fokus enn før.

- Autostrada har uttrykt et tydelig ønske om gjennom sitt engasjement å bidra til like muligheter. Derfor blir de en av de mest synlige partnerne til Kvinnelaget, og vil bidra til å støtte opp under den satsingen som til nå har brakt dem opp i 1. divisjon. Videre er Autostrada opptatt av å styrke Odd sitt samfunnsansvar, og går derfor inn som draktpartner til vårt Gatelag, forteller partneransvarlig Hans Kristian Lahus.

Fevang fornøyd

Trener for Gatelaget, Morten Fevang, er fornøyd med at en så stor og tung aktør som Autostrada velger å spisse engasjementet mot Odd sitt Gatelag.

- Det er med på å gi en annerkjennelse for den jobben som gjøres. Gatelaget er et helt avgjørende møtested og fellesskap for mennesker som har havnet på et litt vanskelig spor. Verdien Gatelaget representerer utgjør en stor forskjell i livene til mange. Jeg uttrykker stor både glede og stolthet over at Brede og Autostrada ser oss på denne måten, og håper flere lar seg inspirere til å gjøre det samme, sier Fevang.

Annonse fra Eliteserien: