IMG_3284

Velkommen TS Group – Vår Nyeste Odd Partner!

Vi er stolte av å introdusere TS Group som vår nyeste Odd Partner! TS Group er et anerkjent konsern kjent for å levere førsteklasses industrielle tjenester, inkludert bemanning, kurs og opplæring, mekanisk vedlikehold, og modifikasjoner.

Annonse:

Med en sterk tilstedeværelse over hele Norge, og rundt 300 dedikerte ansatte, har TS Group markert seg som en ledende aktør, spesielt innen offshore og landanlegg. Mange av deres ansatte har røtter og hjem i Grenland, og selskapets engasjement i lokalsamfunnet er beundringsverdig.

TS Groups partnerskap med Odd ble realisert gjennom et vellykket samarbeid med Telemark Group og Laugstol. Dette partnerskapet er ikke bare en forretningsavtale, men også en feiring av fellesskap og lokal tilhørighet. TS Group er ivrige etter å tilby sine ansatte billetter til alle Odds hjemmekamper, og ser frem til å styrke båndene med lokalsamfunnet gjennom dette initiativet.

Vi er begeistret for å ha TS Group med på laget og ser frem til å utforske de utallige mulighetene dette partnerskapet bringer med seg. Deres engasjement i og støtte til lokalsamfunnet speiler Odds verdier, og vi er overbevist om at sammen vil vi oppnå store ting.

Møt TS Group og lær mer om deres eksepsjonelle tjenester og bidrag til lokalsamfunnet på vårt neste frokostmøte. Vi ser frem til et langvarig og fruktbart samarbeid!

Annonse fra Eliteserien: