Skagerak Energi forlenger

På en pressekonferanse i dag ble det kjent at Skagerak Energi forlenger sitt partnerskap med Odds Ballklubb.

Ny avtale

Den nye avtalen mellom Odd og Skagerak Energi innebærer at Skagerak ikke vil være hovedsponsor på drakt og arena slik vi har vært vant til de siste ti årene. "Markedsverdien for Odd har økt, og for å få dette til innenfor

Fra dagens pressekonferanse
Fra dagens pressekonferanse

sponsorbudsjettet vårt måtte vi velge. Vi har vurdert det dithen at arenanavnet gir oss god profilering, og vil etter dette ha en litt mer tilbaketrukket profilering på drakten, nærmere bestemt på høyre arm", uttaler Skagerak Energi i en kommentar.

I tillegg til stadionnavnet vil Skagerak nå pryde Odd-draktens høyre arm, i motsetning til brystet som i tidligere sesonger. En del av avtalen innebærer også økt synlighet inne på selve arenaområdet på Skagerak Arena.

Den nye avtalen løper seg over 5 år, med opsjon på ytterligere 5 år. Den økonomiske rammen er på 4 millioner kroner i året, altså 20 millioner over 5 år.

Video fra pressekonferansen ser du her:


På lag siden 1996

Odd og Skagerak har en lang historie som daterer seg helt tilbake til 1996. Skagerak ønsker med dette å bidra positivt til selskapets omdømme, gi positive assosiasjoner til Skagerak som en ansvarlig samfunnsaktør, bygge merkevare og ikke minst skape stolthet og engasjement blant innbyggere og egne ansatte i regionen. Sammen med Odd ser vi virkningene av dette!

Skagerak Energi har vært samarbeidspartner med Odd siden 1996, altså i 20 år. Det har vært opp- og nedturer både sportslig og økonomisk i denne perioden, men når vi ser oss tilbake har pila for det meste pekt oppover.

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: