Historien bak supporterveggen

2020 har vært et utfordrende år for oss som klubb.

Annonse:

Da Norge ble stengt ned i mars forsvant store deler av klubbens inntenktsgrunnlag nærmest over natten. Fotballen stoppet opp, og vi gikk en veldig usikker tid i møte. Klubben måtte perimittere spillere, trenere og øvrige ansatte. Kostnader måtte kuttes, og klubben måtte drives på et minimum gjennom den tøffe perioden. Heldivgis kom Eliteserien i gang igjen før det var for sent, og fotballmessig har året så langt vært en stor opptur. Samtidig er situasjonen fortsatt usikker. Per i dag får vi bare lov til å ha noen få hundre mennesker inne på stadion, og vi må nok belage oss på at det vil ta lang tid før vi igjen kan samle flere tusen mennesker i sort og hvitt på Skagerak Arena.  

Midt oppe i denne vanskelig tiden merker vi fremdeles en sterk varme og raushet fra våre supportere. Vi merker at folk har et hjerte som banker for Odd – også i tider hvor det ikke er like lett å komme på stadion for å følge laget. Folk engasjerer seg på helt nye måter, både gjennom sofakampen, korona-kalender og gjennom våre digitale plattformer. I tillegg er det i skrivende stund nærmere 500stk som har sagt at de ikke ønsker å få refundert pengene for sitt sesongkort i 2020. Denne rausheten setter vi umåtelig stor pris på, og den har vært veldig viktig for klubben gjennom denne perioden. Dere vil selvsagt få en plass på veggen!

Vi ønsker å gjøre denne veggen til et monument på Skagerak Arena. Et monument som symboliserer styrke og samhold, og hvordan vi sto sammen i vanskelige tider. Ved å kjøpe en plass på denne veggen blir du en av 1894 Oddere som foreviger sitt navn i dette monumentet. Sammen skal vi sørge for at Odd når nye høyder! 

Kjøp plass her

Annonse fra Eliteserien: