Odds juleauksjon

Fra og med 1. desember kan du bli med på Odds juleauksjon. Her finner du oversikten over alle de spennende tingene du kan by på.

Annonse:

KLIKK HER FOR Å BY PÅ ODDS JULEAUKSJON

1. desember starter Odds juleauksjon. Her vil du hver dag frem til 22. desember få muligheten til å by på en ny og spennende ting. Auksjonsdagene varer fra kl. 09.00 og avsluttes kl. 21.00. Er du den med det høyeste budet når auksjonsdagen er over, er produktet ditt. Vi vil ta kontakt med alle vinnende bud om hvordan man mottar produktet og hvordan betalingen gjennomføres. 

Kommer det inn et bud rett før dagens budrunde er over, forlenges tiden med 5 minutter. 

Det er 24 forskjellige produkter du kan by på. 22. desember avsluttes auksjonen og på denne dagen auksjoneres det bort tre produkter. 

Her får du oversikt over hva du kan by på:

1. desember: Her får du muligheten til å by på den kampbrukte drakten til Leopold Wahlstedt som han brukte i årets siste kamp. Er dette den perfekte julegaven til en som har alt? 
LEGG INN BUD HER

2. desember: Er du interessert i trening så er dette produktet for deg! Nå kan du få et skreddersydd treningsprogram fra Odd sitt fysiske team. Vinner du denne budrunden kommer du til å komme i god form i 2023. 
LEGG INN BUD HER

3. desember: Har du alltid hatt en drøm om å få bli med på A-lagets lagbilde i full kampdrakt? Nå har du muligheten! Står du som vinner av denne budrunden får du bli med på lagbilde til A-laget når vi tar dette i sesongen 2023. 
LEGG INN BUD HER

4. desember: Har du ikke fått nok kaker i julen? Da kan denne runden være noe for deg! Nå kan du by på 1000 kaker fra Millba. Kanskje du skal ha et stort arrangement i 2023? Da kan jo 1000 kaker fra Millba komme godt med. 
LEGG INN BUD HER

5. desember: Bor det en speaker i deg? Har du alltid hatt en liten drøm om å rope "Mine damer og Herrer!! Odd er i ledelsen..." på en eliteseriekamp? Da kan vi fortelle deg at du nå kan få denne drømmen i oppfyllelse. Er du dagens bud-vinner så blir du speaker på en hjemmekamp på Skagerak Arena i Eliteserien 2023.
LEGG INN BUD HER 

6. desember: Er du glad i Cruise? Nå kan du by på Cruise til Kiel med Color Line for 2 personer med oppgradert lugar. 
LEGG INN BUD HER

7. desember:  Vinner du dagens budrunde kan du ta med deg gjengen din på kamp å få et eget VIP-bord for 8 personer inkludert mat og drikke.
LEGG INN BUD HER

8. desember: Har du vært på en kamp der matchballen har blitt sparket opp på tribunen der du sitter og du får tak i den, men har egentlig ikke lyst til å gi den tilbake? Står du som vinner av dagens budrunde får du en signert matchball du garantert slipper å gi fra deg når du er på kamp. 
LEGG INN BUD HER

9. desember: Pål Arne "PACO" Johansen er en fantastisk hovedtrener, men han er også en fantastisk foredragsholder. Har ditt firma eller ditt lag lyst til å ha et foredrag med PACO er det bare å legge inn bud. 
LEGG INN BUD HER

10. desember: Kjenner du noen som vil bli keeper på det øverste nivået? Eller kanskje du selv har lyst til å kjenne på hvordan en keeper på toppnivå trener? Vinner du denne budrunden får du en trening sammen med Odds keepertrener Terje Abrahamsen og Odds førstekeeper.
LEGG INN BUD HER

11. desember: Skal du ha folk på nyttårsaften men er usikker på hva du skal ha til mat? Da er kanskje dette redningen. Vinner du denne budrunden får du mat til 12 personer fra Mathuset. Hva slags mat du får kan du se HER
LEGG INN BUD HER 

12. desember: Kongen av Gulset har blitt utenlandsproff etter at han forlot Odd. Nå kan du by på en kampbrukt Sparta Rotterdam-drakt fra Joshua Kitolano.
LEGG INN BUD HER

13. desember: Har du lyst til å vise frem ditt firma på alle Odd sine hjemmekamper i sesongen 2023? Da kan du by på dagens auksjon som er 1. minutt lokal LED-reklame for sesongen 2023.
LEGG INN BUD HER

14. desember: Skal du til Rauland i vinter? Eller kanskje du har hytte i Rauland, men mangler sesongkort til skisenteret? Da kan dette være den perfekte budrunden for deg. Dagens bud-vinner får sesongkort til Rauland skisenter. 
LEGG INN BUD HER

15. desember: Nå har du muligheten til å by på et foredrag fra Emil Eriksrød.
LEGG INN BUD HER

16. desember: Har du noen gang lurt på hvordan trenerteamet til Odd jobber før, under og etter en A-lags trening? Nå kan du faktisk oppleve dette. Er du dagens bud-vinner får du bli med trenerteamet til Odd under en A-lags trening.
LEGG INN BUD HER

17. desember: Har du alltid hatt en drøm om å få bli med på A-lagets lagbilde i full kamp-drakt? Nå har du muligheten! Står du som vinner av denne budrunden får du bli med på lagbilde til A-laget når vi tar dette i sesongen 2023. 
LEGG INN BUD HER

18. desember: Tobias Lauritsen bøtter inn mål i den Nederlandske ligaen og nå kan du by på en av hans kampbrukte Sparta Rotterdam-drakt. 
LEGG INN BUD HER

19. desember: Telemarksavisa er Telemarks største avis og nå kan du vise fram din bedrift i papiravisa. Er du vinner av dagens budrunde får du en helside annonse i TA.
LEGG INN BUD HER

20. desember: Er du opptatt av miljø og bærekraft og ønsker å lære mer av dette? Da kan du by på dagens auksjon som er 10 timer bærekraftsrådgivning v/Aider.
LEGG INN BUD HER

21. desember: Vi har fått tak i Håvard Nordtveit sin kampbrukte landslagsdrakt fra kampen mot Nord-Irland som ble spilt 26. mars 2017. Drakta er også signert av de andre landslagspillerne. Er du vinner av dagens budrunde blir denne drakten din til odel og eie. Klikk HER for å se mer informasjon fra landskampen.
LEGG INN BUD HER

22. desember: Dette er dagen hvor Odds juleauksjon avsluttes og vi serverer deg et kinderegg, altså tre ting på en gang.

  1. Her kan du få en individuell trening med en valgfri A-lagsspiller.
  2. Rune Jarstein er en av Norges beste keepere og nå kan du by på Jarstein sine keeperhansker som han også har signert.
  3. En valgfri kampbrukt drakt fra Odds Ballklubb (Leopold Wahlstedt sin drakt er allerede auksjonert bort og vil ikke være tilgjengelig) 

LEGG INN BUD HER

Husk at alle budrunder starter kl. 09.00 og avsluttes kl. 21.00. 

 

Annonse fra Eliteserien: