Årsmøte i Odds Ballklubb

Tirsdag 25. februar ble årsmøtet i Odds Ballklubb avholdt på klubbhuset. 63 stemmeberettigede medlemmer var til stede på møtet.

Annonse:

Landets eldste fotballklubb holder tradisjonene i hevd, så også når det gjelder årsmøtet. Trofaste medlemmer møtte opp til årsmøtet, og vår faste dirigent Erik Holmberg loste oss trygt gjennom sakene som skulle behandles. I en ny og flott utgave av sakspapirene fikk vi høre om alt som rører seg i klubben vår, og det er mye aktivitet som foregår i klubben vår. Årsberetninger fra lag og aktiviteter vitner om en svært så aktiv 125-åring. Alt fra "Lek med ball" til A-lagets prestasjoner ble behørig gjennomgått. Selv korte funfacts om klubben ble presentert for de fremmøtte. Visste du at Odds Ballklubb har over 33.000 følgere på Facebook?

Årsberetning og sakspapirer kan du lese her

Selv om det ble stilt spørsmål ved hvordan det "kunne glippe" i de to viktige kampene mot Haugesund på slutten av året, var konklusjonen fra styreleder Trond Haukvik at dette har vært en god sesong, både sportslig og med tanke på at vi legger bak oss et jubileumsår.

Valgene ble utsatt. Det innkalles derfor til et ekstraordinært årsmøte for å gjennomføre valgene når valgkomiteen har fått gjort en ekstrajobb rundt valgbarhet av styremedlemmer.

Det ble også delt ut æresbevisninger og priser. Følgende personer mottok disse:

Sølvmerket: Per Otterdal Møller

Bronsjemerket: Finn Tallakstad

Årets rekrutt: Odin Bjørtuft

Årets A-lagsspiller: Torgeir Børven

Årets juniorspiller: Bjørn Mæland

Et grundig referat legges ut når dette er underskrevet.

Medlemsmøte

Etter en kort pause etter årsmøtet, ble det avholdt medlemsmøte i klubben. Her fikk vi en flott gjennomgang fra flere områder i sportsavdelingen. Morten Rønningen og Odd Einar Fossum fortalte om hvordan det jobbes i vår utviklingsavdeling. Ikke bare er den et viktig ledd i å utvikle gode og fremtidige A-lagsspillere, den utvikler også trenerne våre.  

Deretter presenterte A-lagstrenerne våre, med Jan Frode Nornes i spissen, hvordan de nå forbereder seg på en ny sesong. Han roste støtteapparatet rundt A-laget for en fantastisk jobb som det gjøres her hver eneste dag. Det er ingen tvil om at det er toppidrett på høyt nivå. Spillere, trenere og øvrig støtteapparat jobber knallhardt for å utvikle system, spillestil og ikke minst gode lagspillere.

Til slutt orienterte Sportslig leder, Tore Andersen, om prosessen rundt ansettelse av ny hovedtrener. Nok en gang poengterte han at klubben er opptatt av å finne den beste kandidaten til jobben, og at arbeidsgruppen som jobber med det vil bruke den tida som er nødvendig for å finne den rette. Han understreket at det er styret i klubben som tar den endelig avgjørelsen vedrørende ansettelse.  

Annonse fra Eliteserien: