Dette har ikke skjedd på 5 år

Det er 5 år siden vi spilte en hjemmekamp i semifinalen i NM. Nå skjer det igjen.

Annonse:

KJØP BILLETT TIL SEMIFINAEN HER

25.09.2014 fikk 12293 mennesker med seg at Odd vant 5-2 over Sarpsborg 08 her hjemme på Skagerak Arena. En kveld der bølgen gikk rundt hele arenaen for å hylle at heltene i sort og hvitt var klare for cupfinalen. Nå kan dette skje igjen:
(saken fortsetter under videoen) 


Billettsalget til semifinalen mot Haugesund 31.oktober kl 20.00 er i full gang. Vi har nå solgt over 5500 billetter og det er fortsatt to uker igjen til semifinalen blåses igang. Arrangements- og publikumssjef Line Refsdal er fornøyd med salg av billetter så langt.
-At 5500 billetter er solgt allerede er veldig bra. Vi vet jo at alle de som sikrer seg billett til denne kampen har tenk å benytte seg av den, så det vil si at dekningsgraden vil være svært høy. Nå regner vi med at billettsalget til semifinalen vil gå jevnt og trutt for så å ta seg opp i dagene før kampen.

Alle i Odd, inkludert spillerne, drømmer om å spille i flomlys foran en fullsatt Skagerak Arena. De gangene dette har skjedd snakker folk om det i lang tid fremover. 
-Mange snakker fortsatt om de store kampene vi har hatt her på Skagerak Arena. Få av de som var på semifinalen i 2014 eller Dortmund i 2015 glemmer hvordan stemningen var her da. Det er opplevelser og stemning som ikke oppleves i hver kamp. Dette er en kamp for historien, nettop fordi vi kommer til å få en opplevelse lik de to nevnte kampene. Fullsatt stadion, flomlys og et oddlag som fortsatt ikke har tapt på hjemmebane i 2019. Dette må alle som er glad i Odd og i fotball være med på, forteller Line Refsdal.

For alle som ønsker å mimre tilbake til semifinalen mot Sarpsborg 08 i 2014, kan ta en titt gjennom disse bildene fra nettopp denne kampen:
KJØP BILLETT TIL SEMIFINALEN HER

 

Annonse fra Eliteserien: