Odd-HvertSeteTeller-TicketCo-640x640

Velkommen til en ny sesong på Skagerak Arena

Sesongkortsalget for sesongen 2024 er i gang og vi fryser prisene! Slipp følelsene dine løs og bli med oss på de store og små øyeblikkene på Skagerak Arena.

Annonse:

Vil du bli med oss på store og små øyeblikk? Slippe følelsene dine løs? Hjelpe gutta frem til seier på Skagerak Arena? Da er vi sikre på at sesongkort er tingen for deg.

Du kan også kjøpe sesongkort hos Falkum Sport i deres åpningstider som er mandag - fredag kl. 12.00-18.00 og lørdag kl. 11.00-15.00. 

Nytt i år
O`Learys-tribunen bytter navn til SYD fra 2024-sesongen og hele tribunen får "fritt setevalg". Tidligere har vi delt opp denne tribuner i felter, men fra 2024 blir det kun Øvre og Nedre SYD. Felt J1 har tidligere hatt faste plasser, men fra 2024 vil dette feltet også få fritt setevalg. Det vil kun være mulig å kjøpe sesongkort på Nedre SYD da Øvre SYD vil være stengt. 

SESONGKORTABONNEMENT
Sesongkortabonnement vil si at du ikke lenger kjøper sesongkort for ett år av gangen, men at du tegner et abonnement som du har så lenge du ønsker. Du vil bli trukket et gitt beløp hver måned akkurat som et Spotify-, Netflix- eller HBO-abonnement. Du trenger altså aldri å tenke på frister eller fornyelse av setet ditt igjen, så lenge du har et sesongkortabonnement. Nå kan du altså velge mellom et "vanlig" sesongkort eller et sesongkortabonnement. Uansett hva du velger, får du de samme gode fordelene.

All informasjon om sesongkort, sesongkortabonnement, priser og rabatter finner du på odd.no/sesongkort

Alle som har hatt sesongkort i 2023 vil motta en e-post eller sms fra TicketCo med fornyelseslenke søndag 03. desember kl. 18.45. Setet ditt er kun reservert for deg frem til 31. desember kl. 23.59. Etter dette vil setet ditt bli lagt ut for ordinært salg. Det eneste du trenger å gjøre er å trykke deg inn på lenken og følge steg for steg gjennom kjøpsprosessen. (Merk! Det bankkortet du legger inn, er det kortet som vil bli trukket hver måned.) 

All informasjon om sesongkort, sesongkortabonnement, priser og rabatter finner du på odd.no/sesongkort

Trenger du hjelp?
TicketCo’s supportavdeling hjelper deg med tekniske problemer ved bestilling og kjøp.
Åpningstider er mandag-fredag 09.00-17.00
E-post: [email protected]
Chat ved å trykke på HJELP-knappen på TicketCo.no

Spørsmål TicketCo kan svare på:
Teknisk støtte til å bestille billetter/sesongkort
Alle spørsmål om betaling og evt. feilbetaling
Alle andre spørsmål sender du på e-post til [email protected]

Annonse fra Eliteserien: