Velkommen til en ny sesong på Skagerak Arena

Slipp følelsene dine løs og bli med oss på de store og små øyeblikkene på Skagerak Arena

Annonse:

Vil du bli med oss på store og små øyeblikk? Slippe følelsene dine løs? Hjelpe gutta frem til seier på Skagerak Arena? Da er vi sikre på at sesongkort er tingen for deg.

Du kan også kjøpe sesongkort hos Falkum Sport i deres åpningstider som er mandag - fredag kl. 12.00-18.00 og lørdag kl. 11.00-15.00. 

SESONGKORTABONNEMENT
Sesongen 2022 lanserte vi sesongkortabonnement. I praksis vil dette si at du ikke lenger kjøper sesongkort for ett år av gangen, men at du tegner et abonnement som du har så lenge du ønsker. Du vil bli trukket et gitt beløp hver måned akkurat som et Spotify-, Netflix- eller HBO-abonnement. Du trenger altså aldri å tenke på frister eller fornyelse av setet ditt igjen, så lenge du har et sesongkortabonnement. Nå kan du altså velge mellom et "vanlig" sesongkort eller et sesongkortabonnement. Uansett hva du velger, får du de samme gode fordelene.

All informasjon om sesongkort, sesongkortabonnement, priser og rabatter finner du på odd.no/sesongkort

Alle som har hatt sesongkort i 2022 vil motta en e-post eller sms fra TicketCo med fornyingslenke søndag 06. november kl. 19.00. Det eneste du trenger å gjøre, er å trykke deg inn på lenken og følge steg for steg gjennom kjøpsprosessen. I samme lenke vil du få valget om du ønsker å fortsette med vanlig sesongkort, eller om du ønsker å gå over til sesongkortabonnement. (Merk! Det bankkortet du legger inn, er det kortet som vil bli trukket hver måned.) 

All informasjon om sesongkort, sesongkortabonnement, priser og rabatter finner du på odd.no/sesongkort

Trenger du hjelp?
TicketCo’s supportavdeling hjelper deg med tekniske problemer ved bestilling og kjøp.
Åpningstider er mandag-fredag 09.00-17.00
E-post: [email protected]
Chat ved å trykke på HJELP-knappen på TicketCo.no

Spørsmål TicketCo kan svare på:
Teknisk støtte til å bestille billetter/sesongkort
Alle spørsmål om betaling og evt. feilbetaling
Alle andre spørsmål sender du på e-post til [email protected]

Annonse fra Eliteserien: