Åpnet 2018 med seier

Kan Tobias Lauritsen ha satt punktum for Fagermo og hans spissjakt? Nysigneringen vartet opp med «dobbel» i Odds 3-1-seier mot kinesiske Shanghai Shenxin.

Annonse:

Oppkjøringen for den kommende sesongen er godt i gang. Det betyr La Manga, kos og en første sjanse for nyervervelsene å vise seg frem. Første hinder på veien var mot det kinesiske laget, Shanghai Shenxin. Odd stilte med nykomponerte lag både i 1.- og 2.omgang. Flere spillere fikk sin debut på Odds førstelag denne torsdagen. Blant dem finner vi Tobias Lauritsen.

Goalgetteren

Spissen som rager omtrent 2 meter over bakken bøtta inn mål for Pors i fjorårets sesong. Med hele 7 hattricks ble han den mestscorende spilleren i norsk fotball (4 øverste divisjonene), og med de forutsetningene på bordet var det spennende å se lysluggen i 1.omgang. Goalgetterevnen hans var lett å legge merke til.

2 ganger finner han nettmaskene. Første mål kommer etter at Shanghai-keeper må gi retur på skuddet til Martin Broberg. Goalgetteren, Tobias Lauritsen, lukter den komme og pirker ballen i mål. Minutter senere kommer nummer 2. Elba Rashani fosser frem og viser frem teknikken sin. Ballen ender til slutt opp hos Lauritsen som setter 2-0.

Byttefest

I pausa gjøres det mange bytter. Av de 11 som starta 1. omgang var det kun Vegard Bergan og Benjamin Gleditsch som ble værende igjen på laget i den 2. omgangen. Denne omgangen ble spilt i et lavere gir. Selv om kontrollen var stor for Odds del var det få sjanser å skimte. Dette lignet en treningskamp!

Tobias Lauritsen har akkurat scoret mål nummer to!
Tobias Lauritsen har akkurat scoret mål nummer to!

Fredrik Nordkvelle noterer seg på scoringslista. Godt ut i omgangen mottar han en strøken ball mot kant. «Kvelle» drifter fint inn mot Shanghais mål og får avsluttet i nærmeste. Deilig mål av fjorårets skadefugl. Shanghai får et trøstemål like etter. Noe overraskende kommer det i kjølevannet av et hjørnespark. Avslutningen sniker seg bak Viljar Myhra i Odd-målet.

Alt i alt var dette en fin måte å starte oppkjøringa på. Tobias Lauritsen kan ha satt punktum på spissjakten til Fagermo, om ikke punktumet er satt er nok kommaet kommet. Fagermo var også hyppig på å applaudere Odds høye press, og Odd har mange spennende unge spillere som alle vil vise seg frem i den kommende sesongen. Neste kamp er mot danske Horsens 28. Januar.


Annonse fra Eliteserien: