Årets første 3’poenger

Årets første 3’poenger er i boks etter at Espen Ruud igjen fant frem gullstøvelen sin og hamret inn en fantastisk scoring.

Annonse:

4. serierunde var runden hvor vi skulle møte «den gule horde» igjen, et lag vi historisk sett har hatt god kontroll på her på Skagerak Arena. Etter søndagens kamp sørget Ruud sin frispark-perle for at den statistikken ikke ble noe verre.


Lite på menyen

Det var ingen 1. omgang for historiebøkene, det var alt for få ingredienser til å «spice» opp kampen, men et par sjanser ble likevel disket opp. Nysigneringen Vebjørn Hoff, som for øvrig hadde en meget god debut mot Rosenborg i forrige runde, trer igjennom Bilal Njie som kommer i ubalanse i skuddøyeblikket og setter ballen over mål.

Sistnevnte tar over servitørrollen 15 minutter ut i kampen og trer ballen til Risa som prøver seg på en finesse. Odds spiss for dagen prøver å lobbe over Glimt-keeper Popovic, men serberen er med på notene. På tampen av 1.omgang kokte det godt rundt Rossbachs 16-meter, men heldigvis vet Kitolano hvordan han skal bruke panna. Bjørnbak header på et hjørnespark, forbi Rossbach, men på streken står Kitolano og header unna.

Det var duket for 2. omgang og denne gang var menyen mer etter vår smak. Etter 58 minutter prøvde Markus Kaasa seg på en volley. Skuddet tvinger ut det beste i Popovic, som med et tigersprang får slått ut til hjørnespark.

Ruud fulgte oppskriften

Bodø/Glimts Amor Layouni får seg en flyvetur over en Odds Vebjørn Hoff Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Bodø/Glimts Amor Layouni får seg en flyvetur over en Odds Vebjørn Hoff Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Etter 65 minutter blir Risa felt ca. 25 meter unna mål. Da melder Espen Ruud seg.
Heistad-gutten varter opp med et frispark a la Ruud, og hvilket treff han får! Popovic blir stående å se på ballen gå stolpe inn, helt oppe i vinkelen! 1-0 etter en Ruud-spesial!

Dette smakte godt. Likevel kunne Odd punktert kampen før fulltid. 80 minutter ut i kampen kommer innbytter Lauritsen til en stor sjanse som følge av et godt hjørnespark. Skuddet blir blokkert, i likhet med returen til Risa. En vanvittig dobbeltsjanse!

Kampen går mot slutten og det blir en nervøs stemning på stadion. Når du får servert en delikatesse som 1-0-scoringen er man ubevisst på hva regningen kommer på. Heldigvis kom ikke baksmellen, og det er som kjent sluttsummen på kassalappen som teller, og der stod det 3 poeng.

Ga denne kampen mersmak? Mandag 23. April møter vi Sarpsborg 08 på Skagerak Arena.

Asset 1 Asset 2
1
Rossbach


2
Ruud
Goal 67'
21
Hagen
4
Bergan
25
Kitolano


6
Hoff
8
Samuelsen
17
Kaasa
Substituted out 66'


19
Njie
Substituted out 61'
9
Risa
11
Rashani
Substituted out 83'
Innbyttere
12
Myhra
18
Bjørtuft
5
Grøgaard
7
Broberg
Substituted in 66'
16
Kitolano
13
Mladenovic
Substituted in 83'
20
Lauritsen
Substituted in 61'
Innbyttere
  • 12
    Myhra
  • 18
    Bjørtuft
  • 5
    Grøgaard
  • 7
    Broberg
    Substituted in 66'
  • 16
    Kitolano
  • 13
    Mladenovic
    Substituted in 83'
  • 20
    Lauritsen
    Substituted in 61'

Annonse fra Eliteserien: