Årets første bortekamp!

Sultne på tre poeng.

Annonse:

Det endte dessverre med tap for Kenneth Dokkens menn i serieåpningen sist søndag. Tross tap var det riktignok endel positive ting å ta med seg. Gutta leverte en solid kamp og viste energi, offensivitet og vilje. Finske Tony Miettinen scoret sitt første mål for klubben og unggutten Bork Bang-Kittilsen ble kåret til banens beste. Nå venter Sarpsborg 08 i neste kamp.

Særpingene har hatt for vane å spille åpne kamper de siste årene. Vanligvis er det veldig målrike kamper når de hvite og blå entrer banen. Serieåpningen mot Viking ble alt annet enn det. Til tross for sjanser endte det kun 1-0 i Stavanger og vi kan vente oss et Sarpsborg 08 som er ute etter sesongens første scoring på søndag.

Sarpsborg har forsterket i vinter. Stefan Johansen har blant annet kommet inn portene i Østfold. Veteranen måtte stå over første serierunde, men er muligens med i søndagens kamptropp. 

Sarpsborg som vi kjenner det i dag ble til i 2008, men tradisjonene i Østfoldklubben strekker seg langt tilbake i tid. Det første oppgjøret mellom Odd og Sarpsborg var faktisk NM-finalen i 1906. De gang stakk Odd av med seieren på Frogner Stadion (1-0). Siden den gang har det vært mange oppgjør mellom klubbene fra Skien og Sarpsborg.

De fem siste har endt slik:
2023: Odd - Sarpsborg 08 0-3
2023: Sarpsborg 08 - Odd 3-1 (NM) (Midtskogen)
2023: Sarpsborg 08 - Odd 0-0
2022: Odd - Sarpsborg 08 1-0 (Jevtovic)
2022: Sarpsborg 08 - Odd 1-0

Dokken må fortsette å klare seg uten Torgeir Børven, som har pådratt seg en skade i lysken. Les mer om Børvens skade her.

Det er en god gjeng supportere som tar turen til Sarpsborg søndag, vi ønsker alle en god tur og håper på tre poeng!

Kampen sendes på TV2 Play.

Kampstart 17.00

Neste hjemmekamp spilles mot Sandefjord søndag 14. april. 
Kjøp billetter her!

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: