Årets fotballskoler er klare

Som i 2018 gjennomfører vi i år tre fotballskoler; en sommerskole 25. – 27. juni, Tine Fotballskole 5. – 8. august og Høstfotballskolen 8. – 10. oktober.

ODD TOTTENHAM FOOTBALL SCHOOL 25. – 27. JUNI
Vi kan også i år med glede meddele at vi skal ha Odd Tottenham Football School! Det vil også i år komme svært dyktige trenere fra Tottenhams akademi. Til denne fotballskolen har vi et begrenset antall plasser – så her kan det lønne seg å være rask på avtrekkeren! Fjorårets fotballskole var både lærerik, morsom og slitsom, og vi ser frem vel en vel så bra fotballskole i år. Alle barn som er født mellom 2010 og 2004 kan melde seg på. Prisen på fotballskolen er 2500 kr.

Trykk HER for påmelding.

TINE FOTBALLSKOLE 5. – 8. AUGUST
Årets Tine Fotballskole gjennomføres nest siste uke før skolestart. Dette blir fire dager med smil, fotballglede og masse lærdom. Instruktører vil være trenere fra Odds utviklingsavdeling, elever fra TTG og spillere fra Odds utviklingsavdeling. Det er også mulig å melde seg på egen keepertrening for de som ønsker det. Denne foregår to formiddager, utover det er de med sin gruppe. Prisen for denne fotballskolen er 1200 kr. Lunsj, sekk og t-skjorte er da inkludert. Ved påmelding av flere barn i samme familie, får dere søskenmoderasjon. Alle barn i alderen 6 – 14 år kan delta på fotballskolen.

Trykk HER for påmelding.

REMA 1000 FOTBALLSKOLE
Vi har som vanlig fotballskole i høstferien. Denne vil gjennomføres 8. – 10. oktober på Skagerak Arena og treningsbanen. Instruktører er trenere fra utviklingsavdelingen i Odd, spillere fra Odds juniorlag, samt elever fra TTG. Prisen er 925 kr. Lunsj er som vanlig inkludert. Ved påmelding av flere barn fra samme familie får dere søskenmoderasjon. Alle barn i alderen 8 – 14 år kan delta på fotballskolen.

Trykk HER for påmelding.

Annonse fra Eliteserien: