Avansement!

Odd gjordet kort prosess på Urædd i 1. runde av cupen. 4. divisjonslaget kunne ikke måle krefter, men kunne like gjerne smykke seg med kampens fineste mål.

Det var et soldekket Kjølnes kunstgress som møtte Odd i 1. runde av cupen, Paco mønstret en voldsom sterk elever til kamp. Med eliteserie spillere fra ende til annen tok bortelaget tak i taktpinnen fra første stund. Allerede etter et par minutter var Milan Jevtovic farlig frempå , bare en kvikk Urædd keeper sto i veien for en tidlig scoring.

Før kvarteret er spilt sitter den for Odd, det er Dennis Gjengaar, som etter kombinasjoner på høyresiden, slår ballen inn i feltet. Der detter ballen fint ned til til Jevtovic som er kald og setter ballen i mål.

Det går ikke lenge før Jevtovic igjen slår til, denne gangen er det også Gjengaar som prikker et innlegg på bakre stolpe. Serberen setter bredsiden til han, og blir med det tomålsscorer. Men han stopper så visst ikke der, rett etter 30 minutter spilt kommer han på et fint bakromsløp, flaks for han er ballen i beina til Skiens store boksåpner. Filip Jørgensen spiller ballen presist i beina til Jevtovic som er iskald alene med keeper. Hatrick!

Urædd har ikke møtt opp bare for å forsvare seg, de ypper seg litt med 5 minutter igjen å spille. Hjemmelagets Martin Søvik Røren kommer til en fin avslutning, uten at Leo Wahlstedt har noe nevneverdig problem med å stoppe ballen. Det blir med litt ypping, for mer blir det ikke resten av omgangen og lagene går til pause med en tremålsledelse signert Jevtovic og hans lagkamerater.

Odd gjør hele 4 bytter til pause, Faniel Tewelde, Sondre Solholm, Jesper Skau & Thomas Rekdal kommer inn. Bare 5 minutter etter kampen blåses i gang igjen må hjemmelagets keeper gjøre en kvalifisert redning, returen går rett i beina til Conrad Wallem som hamrer ballen ned i hjørnet. Selv med 4 innslupne kommer Urædd fint fremover. Ballen blir slått i bakrom på en stikker til hjemmelagets Martin Søvik Løren, men spissen klarer ikke overliste Wahlstedt en mot en.

Odd var langt fra ferdig med det, etter 66 minutter spilt er Conrad Wallem på farten igjen. Etter fine kombinasjoner på venstre siden får nummer 14 stå på kanten av sekstenmeteren å fyre. Skuddet ender med enda en scoring til Wallem og 0-5.  Diogo Tomas vil være med på dansen han og, corneren ekspedert av tomålsscorer Wallem plasserer han fint i mål bak en sjanseløs Urædd keeper.

Urædd ska derimotl ikke gå tomhendt hjem de, tidligere Odd spiller Fredrik Nordkvelle hamrer et frispark i mål fra 25 meter. Leo Wahlstedt er på ballen, men får ikke gjort noe annet enn å dytte kula i eget nett. Redusering til hjemmelaget og 1-6 på Kjølnes KG.

Ole-Erik Midtskogen sitt første Odd-mål har han ventet lenge på, endelig sitter den for den høyreiste spissen. Han er iskald når han kommer løs på venstresiden og plasserer ballen i mål.

Flere scoringer blir det ikke i Porsgrunn, kampen ender med en seksmålsseier og avansement til 2. runde.