Best i fylket

En jevn første omgang gjør at lagene går til pause med 2-2, men en sterk og solid andre omgang gjør at alle poengene blir igjen på Skagerak Arena.

Annonse:

Første femten minuttene starter rolig, Odd legger seg litt bakpå og Sandefjord får holde mye på ball. Odd prøver seg på noen kontringer, men har ikke vært all verdens. Bikket femten minutter og Sandefjord går i ledelsen 0-1. Danilo Al-Saed dribler seg fint forbi Dennis Gjengaar på Odds høyre side og kommer seg helt ned til dødlinja der han ser Sandefjord spiller Franklin Nyenestue som står helt alene foran mål og han setter den kontrollert i det nokså åpne målet.

Odd sliter med å spille seg igjennom Sandefjord sitt forsvar, de ligger bra defensivt og forflytter seg bra, men det er Odd som har hatt mest ball i det klokka tikker tretti spilte minutter. Odd spiller Sandefjord bare mer og mer ned i banen, og kommer til noen innlegg og små sjanser.

Trettito spilte minutter og endelig sitter den for Odd. Faniel Tewelde tester skuddfoten og skyter fra tjue meter, Sandefjord keeper Hugo Keto henger ikke helt med når unggutten fyrer av og får bare noen fingertupper på skuddet, med det holder ikke og ballen sniker seg forbi nederst til venstre. Et fantastisk skudd og Odd utligner til 1-1.

Førtito spilte minutter og Odd har snudd kampen, Salomon Owusu leser Sandefjords keeper Hugo Keto sin ball og vinner den høyt oppe i banen. Owusu tar med seg ballen til Odds venstre side, helt inn på Sandefjords sekstenmeter før han ser Filip Jørgensen helt alene på bakerste stolpe der han setter den i det åpne målet. 2.1 til Odd

Ledelsen holdt ikke lenge før Sandefjord utligner til 2-2 i det førtifjerde minutt, veldig likt deres første mål bare denne gangen spiller de seg igjennom fra Odds venstre side, og ned til dødlinja der Sandefjord spiller Filip Ottosson ser Danilo Al-Saed på bakerste som setter den rolig ned i høyre hjørne. Lagene går derfor inn til pause med stillingen 2-2.

Starten av andre omgang er det to lag som viser interesse i å ta med alle tre poengene. Det er en god og offensiv fotball, Odd er knappe bedre og har vært nærme en scoring. Etter seksti spilte minutter har Odd tatt full kontroll på kampen. De kontrollerer banespillet og kommer til gode muligheter. Sandefjord har lagt seg mer ned og er mer interessert i å komme til kontrings muligheter.

Etter syttifem spilte minutter er kampbilde helt likt som den har vært store deler av andre omgang, Odd med mye ball og de kommer seg til noen muligheter, men ikke til det helt store. Sandefjord ligger lavt og skaper svært lite.

Der sitter den endelig for Odd etter åttifem spilte minutter, Salomon Owusu med et fantastisk frispark rett utenfor sekstenmeteren, han setter den nærmest i krysset, og keeper han null sjans til å stoppe det nydelige frisparket. 3-2 til Odd.

Odd kontrollerer de siste minuttene av kampen og vinner fortjent 3-2 over Sandefjord. Tre nydelige poeng blir igjen i Skien.

Annonse fra Eliteserien: