Billetter til Odd-Sandefjord

Fra og med tirsdag 20. juli kl. 15.00, kan alle med sesongkort hente ut billett til kampen mot Sandefjord onsdag 28. juli kl. 19.00. Alle MÅ hente ut billett på sitt sesongkort, da sesongkortet IKKE vil fungere som inngangsbillett!

Annonse:

Vi møter Sandefjord på Skagerak Arena onsdag 28. juli kl. 19.00 og i dag fra kl. 15.00 kan du som har sesongkort hente ut billett til kampen. Alle som har sesongkort og ønsker på kamp MÅ hente ut billett på sitt sesongkort, da sesongkortet ikke vil fungere som en billettVi kan dessverre ikke love at dere får sitte på deres faste sete da vi må dele publikum inn i kohorter og annethvert sete må være stengt. Det viktigste er at vi kan love dere billett!

Dere som hentet ut billett til Odd-Sandefjord som opprinnelig var berammet til 9. mai, MÅ hente ut billett på nytt.

Vi kan ha 2000 publikummere på Skagerak Arena mot Sandefjord og man trenger ikke koronapass eller å bli testet for korona for å slippe inn på stadion!

Alle med sesongkort er garantert billett frem til mandag 26. juli kl. 12.00. Etter dette åpner vi opp for salg av billetter til de som ikke har sesongkort. Du kan fortsatt hente ut billett på ditt sesongkort, men vi kan ikke garantere deg billett da det kan bli utsolgt. 

NB: Alle som har firmakort får ikke hentet ut billett på denne måten, her har bedriften fått tilsendt en e-post på hvordan man kan hente ut sin billett. Har du ikke mottatt mail fra oss, kan du ta kontakt med [email protected] 

SLIK HENTER DU UT DIN BILLETT

  1. Finn frem din referansekode på ditt sesongkort. Referansekoden finner du i e-posten du mottok da du kjøpte ditt sesongkort.
  2. Klikk HER for å hente ut din billett
  3. Skriv inn din referansekode i ruten "Legg inn din promokode her" og trykk på den gule knappen "Bruk kode"
  4. Ønsker du å sitte på langsiden, klikker du på "Langside". ønsker du å sitte på en av kortsidene, klikker du deg inn på "kortside" etterfulgt av hvilket felt du ønsker å sitte på (Du kan se kart over stadion nederst i denne saken)
  5. Nå klikker du på det feltet du valgte.
  6. Klikk på det sete du ønsker å sitte på (det er kun de grønne setene man kan velge) og klikk på den gule knappen "Kjøp". Har du valgt kortsiden, får du ikke valgt sete. Du vil bli henvist til din plass når du ankommer tribunen på kampdagen. 
  7. Klikk på "Vennligst fortsett"
  8. Fyll ut din kontaktinformasjon og klikk "Vennligst fortsett"
  9. Aksepter vilkårene og klikk "BETAL" (Du skal ikke betale noe)
  10. Du vil nå motta billetten din på e-post og SMS.

Du kan også hente ut din billett hos Falkum Sport i deres åpningstider mandag-fredag 12-18 lørdag 11-15.

NB: Kjøper du sesongkort nå har du muligheten til å sikre deg billett til kampen, men da må du ta kontakt med oss på [email protected] etter at ditt kjøp av sesongkort er gjennomført, da referansekoden ikke vil fungere når du skal hente ut din billett.

Her kan du også se en forklaringsvideo på hvordan du henter ut din billett:


OVERSIKT OVER DE ULIKE FELTENE PÅ STADION

Salkart uten priser kopi.jpg
Annonse fra Eliteserien: