Billetter til semifinalen

Vi er i semifinalen i NM, og endelig skal vi spille hjemme på Skagerak Arena. Torsdag 31. oktober kl. 20.00 skal vi på nytt skape magiske opplevelser på stadion. Her får du informasjon om hvordan du kan sikre deg en billett.

KLIKK HER FOR Å KJØPE DIN BILLETT PÅ NETT


Sesongkortinnehavere
Det skal lønne seg å ha sesongkort på Skagerak Arena, og dersom du er en av dem som har det, har du en begrenset periode til å sikre deg billett til semifinalen. Sesongkort gjelder ikke som fri adgang i semifinalen, men du har fortrinn på å sikre deg billett.

Vi åpner for gjenkjøp av billetter til våre sesongkortkunder i perioden 30.09 kl. 15.00 og frem til utgangen av onsdag 09.10.kl. 12:00. I løpet av denne uka kan du kjøpe en billett for ordinær billettpris. Fra onsdag 09.10 kl. 12:00 åpnes salg av billetter for alle, og da blir sesongkortplasser, som ikke er gjenkjøpt av innehaver, også lagt ut.

Dersom du vil benytte deg av kjøp i gjenkjøpsperioden, må dette gjøres via nett eller på Falkum sport. Falkum sport på stadion er åpent alle hverdager fra kl. 12.00 til 18.00, lørdager fra 11.00 til 15.00. Etter kampen på lørdag 05.10, vil bilettlukene ha åpent for gjensalg for sesongkortinnehavere. Vi oppfordrer alle til å kjøpe billett på nett

Har du ikke kjøpt sesongkort så har du selvfølgelig muligheten til å kjøpe dette nå. Du vil da få alle fordelene ett sesongkort har. Klikk HER for å kjøp sesongkort.

Bedrifter
Dersom ditt sesongkort er utstedt på en bedrift må du kontakte Kjersti Stordalen på mail [email protected] for å gjenkjøpe sesongkortet til semifinalen. 

Åpent salg
Fra onsdag 09.10 kl. 12:00 er det åpent salg av billetter. Da kan alle sikre seg en billett til våre ordinære priser. Det betyr at vi har billetter fra kr. 55,- (på Dominos) til billetter til 410,- (gullfelt). Du velger selv hvor du ønsker sitte.

Av salgssteder kan du velge to ulike alternativer:

1. På nett: 
Dette er det rimeligste alternativet for å sikre seg billett. Her logger du deg inn på vår billettside billett.odd.no for å kjøpe billett (er). Du velger et av våre åpne felt, og fullfører kjøpet elektronisk.

2. På Falkum sport:
Du kan også kjøpe billett direkte i Falkum sport. Da henvender du deg i butikken eller i billettluka og velger fra våre åpne felt. Billetten får du med deg ferdig utskrevet. Falkum sport på stadion er åpent alle hverdager fra kl. 12.00 til 18.00, lørdager fra 11.00 til 15.00.

Vi kan dessverre ikke selge billetter via telefon eller epost.  Alle forespørsler i disse kanaler vil bli sendt videre til billettsiden eller Falkum sport.

Supportereffekter
Velger du å kjøpe deg en drakt, et skjerf eller annet supporterutstyr samtidig som du sikrer deg billett til semifinalen, vil dette premieres på kampdag. Alle som er kledd i synlig supporterutstyr får gratis kaffe og muffins.

Andre fordeler ved kjøp av billett til semifinalen
De som benytter kjøp av digital billett til semifinalen (kjøper selv på nett, dvs. alternativ 1) vil være en prioritert gruppe etter sesongkortinnehavere og medlemmer ved en eventuell cupfinale for Odd. Det innebærer at når Odd tildeles et antall billetter, vil personer med elektronisk billett være med i trekning av resterende billetter. 

KLIKK HER FOR Å KJØPE DIN BILLETT

Vi gleder oss til å fylle stadion med supportere i sort og hvitt. Sammen skal vi hjelpe gutta til seier, slik at vi nok en gang kan sikre oss cupfinale og mulig Europacup i 2020.

Annonse fra Eliteserien: