Bittert tap mot Grorud

Det så lenge ut til å bli et sterkt poeng mot Grorud, men i kampens nest siste minutt fikk pipen en annen lyd.

ODD 2 startet slik: Egil Selvik, Kevin Johnsen, Fredrik Semb, Bjørn Mæland, Eirik Asante, Markus Kaasa, André Södlund, Eivind Willumsen, Marius Larsen, Tobias Lauritsen, Bilal Njie

Mandag kveld kom Grorud på besøk til Skien. Deres ærend var å kjempe om 3 viktige poeng i PostNord-ligaen. Oslo-laget har gjort sakene sine meget bra i ligaen, og kjemper om opprykk til Obos-ligaen. Selv om Grorud kunne skilte med en solid 2.plass i forkant av oppgjøret mot Odd 2, har pila pekt motsatt vei enn av hva Odd-logoen gjør de siste kampene. Det startet heller ikke så bra for bortelaget denne mandagskvelden.

17 minutter stod det på tidsuret, da Odd-spilleren med draktnummer 17 scoret for Odd – og sørget for at publikum kunne juble. Ja, før du teller til 17 finner du ut at målscoreren het Markus Kaasa. Den kreative midtbanespilleren kombinerte lekkert med Tobias Lauritsen. De 2, som kanskje er de to mest erfarne på dette laget, spilte vegg. Dette var nok til at Grorud-forsvaret ble svimle, og Markus Kaasa kunne avslutte klinisk alene med Emil Ødegaard.

Scoringen kom omlag 10 minutter etter at høyreback, Kevin Johnsen, noterte seg for dagens høyeste. Da ballen forlot foten til Johnsen, kom den ikke ned på banen før den hadde snø på. Grorud hadde et par gode muligheter i den 1.omgangen, men dem hadde ikke den nødvendige roen i de avgjørende øyeblikkene.

2.omgang
Mannen som styrte denne kampen er en anerkjent dommer. Bobby Madley har hatt sin fortid i verdens største liga, Premier League. Nå har han flyttet til Norge, og går gradene i det norske systemet. Madley delte ut frispark til Odd i god Lauritsen-posisjon. Storscoreren sitt forsøk var godt plassert, men fikk ikke nok kraft til å overliste Ødegaard i Grorud-buret.

Etter en liten time utliknet bortelaget på Skagerak Arena. Groruds scoringsmaskin, Oliver Edvardsen, var mannen som kunne hoppe opp i været og feire på akrobatisk vis, etter å ha sørget for at lagene var a jour. Scoringen kom like etter at Bilal Njie hadde ligget i kunstgrasset. Tankene gikk umiddelbart til storebror, Moussa, som dessverre er ferdig for sesongen etter at han dagen før skadet seg mot Molde.

Egil Selvik stoppet Grorud fra scoring ved et par anledninger. Odd 2´s sisteskanse viste frem reaksjonsevnen, ikke bare én, men to ganger i 2.omgang. Men etter 89 minutter, helt på tampen av kampen, fikk gjestene frispark i innleggsposisjon. Kevin Mankowitz sitt frispark gikk dog over alt og alle, og rett i mål. Selvik, som stod godt ellers, burde nok tatt den. Dermed endte det 1-2 på Skagerak Arena.