Bli med på en annerledes sesongstart - fra sofaen

Det har ikke gått som vi ønsket med seriestarten i 2020. Alle kamper er utsatt på ubestemt tid. I Odd lar vi oss ikke stoppe, og vi inviterer derfor alle til å være med på en helt spesiell seriestart i disse koronatider. Kanskje klarer vi å "fylle stadion" til tross for at alle sitter hjemme i sin egen sofa.

Annonse:

Vi vet alle at fotball er best på stadion, og det er ganske så rart å invitere folk til å være med oss fra sofaen hjemme. Vi ville gjerne ha fylt Skagerak Arena 2.påskedag. Slik situasjonen er nå, er det dessverre ikke mulig. Derfor inviterer vi til et digitalt treff i form av et fotballstudio hvor alle er invitert til å følge oss på ta.no og på vår Facebookside. 

"Sofakampen" vises på ta.no og på vår Facebookside, og du kjøper din billett ved å vippse. Du kan vippse til 01894 "Sofakampen". Vi har satt billettpris på kr. 100,-, men du bestemmer selv hvor mye du vil betale for billetten. Vi håper alle har noe å bidra med. Blant dem som kjøper billett (vippser), trekker vi ut en person som vinner to sesongkort på langsiden.

Sammen med Telemarksavisa inviterer vi alle til å være med. Dette er en kamp som i praksis ikke skal spilles, men som vil gi deg siste nytt om Odd; 

  • Hvordan går det med spillerne? Får de trent nok?
  • Hva sier vår nye hovedtrener, som fikk to dager på jobb før alt ble helt annerledes?
  • Får vi beholde alle våre spillere?
  • Hva sier vår daglige leder om klubbens situasjon?
  • Hvordan planlegges nå sesongen når alt foreløpig er uklart?
  • Hvordan er gløden blant våre supportere?

Alle disse spørsmålene vil bli besvart i løpet av denne sendingen. De som kan svare på dette inviteres til vårt studio. Vi krydrer også med eksterne gjester og selvfølgelig noen høydepunkter fra tidligere sesonger. Dette arrangementet byr også påskenøtter og andre konkurranser med flotte premier.

Bli med oss i denne sesongstarten, som er helt annerledes og helt spesiell. Vi trenger dere alle. Sammen skal vi komme oss gjennom en vanskelig tid. Kjøp deg billett, og klikk deg inn på ta.no eller vår Facebookside

Mandag 2.påskedag kl. 18.00.

Så kan vi alle glede oss til den dagen vi møtes på Skagerak Arena for å se vårt kjære lag igjen. 

Vi ønsker alle en riktig god påske - ta vare på hverandre.
 

Odd_Sofakampen_INSTA_1280x1080

 

 

Annonse fra Eliteserien: