Bli med på festen, dette skjer på lørdag

Lørdag 27. november klokka 18.00 kommer Fagermo med sitt Vålerenga på besøk, men det er mye spennende som skjer før dommeren blåser kampen i gang. Få en oversikt over det som skjer før og etter kampen her.

Annonse:

KJØP BILLETT TIL KAMPEN HER


Vorspiel fra kl. 15.30
Lundetangen bryggeris venner inviterer i samarbeid med Odd til vorspiel før kamp. Vi setter opp ett eget telt på parkeringsplassen ved hovedinngangen på Skagerak Arena og teltet åpner kl. 15.30. Her kan du kjøpe forfriskninger og mat, i tillegg vil det komme en trubadur som lager stemning i teltet. Ta med deg kompiser, familie, venner, etc. og kos deg på vorspiel før du entrer tribunen for å heie Odd-spillerne frem til seier. Det er 18 års aldersgrense. 

Utenfor teltet vil Bamble Poteta AS sette opp sin "food truck" hvor du får kjøpt diverse mat. 

Selfie
Vi oppfordrer alle som er med på vorspiel og de som skal se kampen mot Vålerenga om å ta festlige selfier. Selfiene kan bli vist på storskjermen før, under og i pausen på kampen. Alle som sender inn en selfie, er med i trekningen av årets Odd-drakt. Du kan begynne å sende inn selfie fra kl. 15.30 på kampdagen. Du benytter denne linke: odd.no/selfie for å sende inn ditt selfie-bilde. 

I pausen
Dette blir også en festdag for breddefotballen. I pausen ønsker vi å gjøre stas på alle lag i Telemark som har rykket opp en divisjon eller blitt kretsmestere. Alle disse lagene er invitert og vil bli hyllet i pausen. 

Nachspiel
Rett etter kampslutt inviterer vi til den nye baren i 3. etasje på hovedtribunen. Her vil det bli aktuelle intervjuer, musikk og god stemning. Baren er selvfølgelig åpen og nachspielet er åpent for alle. 

Sesongkort
Vi oppfordrer alle våre sesongkortinnehavere om å benytte kortet. Dersom du ikke har mulighet til å komme på kampen, er det lov å låne bort sesongkortet sitt til venner og bekjente. 

Velkommen til Skagerak Arena lørdag fra kl. 15.30.

Kamp-promoen er laget av GREP Grenland


Annonse fra Eliteserien: