Blir det seier nr 20 mot Godset?

Vi møtte Strømsgodset første gang i 1967 og det har blitt 42 kamper med følgende resultater: 19 seiere - 7 uavgjort - 16 tap.

Sist vi spilte borte mot Godset endte det dessverre med et 0-1 tap. Det var en veldig jevn kamp der Godset var hakket bedre enn Odd, og hadde litt mer trykk i første omgangen. Det sto 0-0 til pause.
I andre omgang var Odd bedre med på notene, men med en dødball scoring av Godset, ente det til slutte med et 0-1 tap.

Du kan se full statistikk fra kampen her

Nå skal vi revansjere tapet vi hadde sist! Så, blir det seier nr 20 over Godset til søndag? Vi tok en prat med Dag-Eilev Fagermo for å høre hans tanker rundt kampen. Hør intervjuet i vinduet under.

Vi har også tatt en prat med sisteskansen Sondre Rossbach. Han håper å ta med seg en smultring og tre poeng hjem fra Drammen. Hør intervjuet i vinduet under.