Blytungt mot serielederen

Utvisning etter et kvarter, fire baklengs og tap mot Bodø/Glimt.

Jan Frode Nornes gjorde to endringer på laget som slo Start med fem mål på lørdag. Laurtisen kom inn for Børven, mens Hoff måtte stå over etter operert tommel. Kaasa ble flyttet ned fra sin kantposisjon, og inn på høyrekanten startet Njie.

Odd fikk en marerittstart på kampen. Etter 15 minutter gikk et legg fra venstre gjennom hele feltet, til Junker på bakre. Ruud taklet etter ball, men bommet, og dommeren mente at han traff Junker som gikk i bakken. Ikke nok med det, Ruud ble også utvist i situasjonen. Zinckernagel satte straffesparket sikkert i mål. Grunnet utvisningen var Nornes tvunget til å endre litt på laget. Mæland kom inn som stopper for Njie, mens Bjørtuft ble flyttet ut på backen.

Vondt ble til verre etter 27 minutter. Igjen kombinerte Glimt på sin venstre side, og igjen var innlegget mot Junker. Denne gangen satte han ballen i mål selv. 0-2 før det var spilt en halvtime altså.

Glimt fortsatte å kjøre omgangen mot ti mann, og det er ikke så rart. Tapre Odd-spillere, med Rossbach i spissen hindret flere baklengs før pause, men det er klart at gjestene kjørte omgangen fra det røde kortet.

Marerittet fortsatte
Etter 20 sekunder av andre omgang gikk Lauritsen i bakken i boksen, men dommer Marius Hansen Grøtta viftet igjen med armene. Glimt gikk rett i angrep, og det så ut til at Odd fikk avverget, men midtstopper Høibråten plukket opp klareringen og banket ballen i mål fra 30 meter.

Odd viste bedre taker etter scoringene, men man skapte ikke noen store målsjanser. Nærmest i den perioden var Kitolano, som igjen var positiv. Glimt trillet ball i store deler av omgangen, og hadde god kontroll.

Etter 64 minutter fikk vi inn to debutanter på Skagerak Arena. Både Mushaga Bakenga og Kasper Lunding Jakobsen kom inn. Ut gikk Kachi og Jørgensen.

Glimt fortsatte å kjøre kampen, og etter 67 minutter scoret de sitt fjerde for dagen. Denne gangen var det innbytter Sammy Skytte som scoret etter et fint forarbeid fra Zinckernagel.

Gjestene trillet ball ut omgangen, og selv om Odds innbyttere satte litt mer fart på laget så var det tøffe arbeidsforhold for dem, og de uttrettet ikke stort. Marius Bustgaard Larsen fikk prøve seg i snaue fem minutter, han kom inn for Markus Kaasa. Bodø/Glimt vant til slutt kampen 0-4. Første sjanse til å revansjere seg er på søndag. Da venter FK Haugesund på hjemmebane klokken 18:00.